Ge mig din natt


15 februari kör vi igen! Södra teatern here we come!

Flottsbro

Hahahahha här är min bild på jobbet! Mamma "du ser ut att vara 14 år".......



Fredag hela veckan

Heej! Nyss hemkommen från en fikastund och resplanering med brudarna. Ska snart åka till Tessan i snökaoset för tjejbabbel, skratt och fondue. Grattis vännen!!

För övrigt så har jag verkligen fastnat för det där med podcasts! Jag, Emelie och Jennie gjorde en igår, riktigt kul haha. KRAM

Notera att allt är utskrivet till mig. Sick

Fina Linda fixade mina naglar!



Köra lite buss




Wednesday

Heeejjjjjjj! Solen skiner mucho idag. Älskar det mycket mycket.
 
Skolan gick snabbt (kan bero på att jag missade halva dagen) och just nu sitter jag och väntar på Emelie. Myskväll på G.
 
För övrigt så har jag så jäkla underbara vänner. Guldklimpar varenda en.
Kram på er!
 

I can feel it coming in the air tonight

Heej peeps!
 
Sitter och lyssnar på massa låtar, gamla låtar som påminner en om saker man gjort. Massor av relationer, minnen, platser. När jag ser tillbaka på allt jag gjort så blir jag så lycklig, jag är så otroligt tacksam för allt jag gjort. Jag känner faktiskt att jag levt hela mitt liv (inte för att jag är 95 bast men ändå). Det negativa då, det är att minnas gamla relationer och gamla händelser och inte kunna tacka och gå vidare. Jag vill tillbaka, bara för en stund.
 
Nu är det Phil Collins mest kända låt som river upp massa gamla minnen och ni skulle bara veta! Men den historien tar vi en annan gång.
PUSS
 

R U mine

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har idétorka. Lyssnat på en pod hela kvällen, inte vad jag prioriterat i första hand i vanliga fall men jag fastnade lite. Jag blir provocerad när personer säger hur något ska vara och sätter sig över andra.

Eftersom mitt liv idag bestått av ärenden så kan jag hellre tipsa om en bra låt än att tråka ut er. Lyssna på den. Igen och igen och igen och igen.



Those books

 
 
 
 

7 years

Det är kul att rensa gamla bilder. Man fastnar där vid datorn i timmar och man återupplever små ögonblick för några sekunder.

Det roligaste är hur många stilar jag lyckats ha genom åren. I sexan hade jag leggings som byxor i alla turkosa nyanser som finns på samma byxor.. I 8an hade jag lackleggings och tuperat hår och skulle gifta mig med axl rose, jag såg honom live sen. Då ville jag inte gifta mig med honom längre, men det var bland det häftigaste jag sett! Senare det året hade jag höga rullskor och två tofsar i håret. I 9an började jag klä mig mer enligt normen för en normal klädstil.

Så började jag gymnasiet och fick för mig att  Hollister och Abercrimbie var det ultimata. Nu går jag snart ut gymnasiet och har väl landat i mig själv, finally! Men det är så otroligt kul att se tillbaka ibland. Ha en fin kväll!
KRAM



Evening

Jag älskar mitt jobb! Och mina fötter hatar det... Kvällen tillbringas med Jennie och Ida! Pusspuss

Yum



Back to business

Idag var första dagen denna säsong på Flottsbro! Att komma tillbaka var över förväntningarna och det är alltid lika sköna människor man jobbar med. Anläggningen har fått nya kläder till de anställda och I like it. Idag hade dock halva Stockholm bestämt sig för att åka skidor så vi fick jobba över. Så nu ligger jag här, mina ben värker och jag ler, haha Sara you know why! I morgon kör vi igen så om ni känner för att åka skidor/bräda så har vi öppet 9-18 i morgon:)
KRAM

Lite marknadsföring, K2



Goosebumps




Greece

Mitt mest besökta land. Jag saknar mitt Grekland, där mina barnsben satt så många spår. En gång varannat år i hela mitt liv har jag varit där. De här bilderna är från 2010.
KRAM





Happy reading

Heej bloggen! Ska sova nu, work work i morgon. Ska ligga på höger sida, för att jag kan. Min bror spelar piano i källaren så det ekar i hela huset, hur kan ett instrument vara så vackert? Jag bara älskar det!

Idag har jag tränat, gymmat. Hur gick det då Anja? Bra faktiskt, kan knappt gå i trappor eller på toa nu. Hoppas ni får en fin lördagkväll!
KRAM

Tbt. Köpte en spontan ros till Emelie i höstas. Mina vänner alltså❤️



It's a mysterious business

Var nyfödd och njut av den tiden, du kommer ändå glömma varenda andetag du tog då sen. Fyll 4 och börja säga emot. Fyll 13 år och tro inte att världen alltid kommer vara så smal du tycker då. Fyll 15 och du börjar förstå vad politikerna pratar om på tv. Fyll 16, börja förstå att det finns en verklig värld och börja ifrågasätta allt. Fyll 18 och börja förstå att du vet egentligen inte mycket. Om du är mogen att förstå det vill säga.

Fyll 100 och kom underfund med att du vet mycket men att det finns oändligt mycket mer. Men att det spelar ingen roll.

Att argumentera med någon som är i en annan ålder kan vara mycket frustrerande. Jag gjorde det nyss, vi kom inte fram till något. Varför inte? Vi lever i olika världar men vi äter från samma bord.





Titel




Did I mention you're awesome?




Sånt jag kallar babbel

Se aldrig kärlek deluxe. Den är sämst, riktigt dålig är den. En underbar middag på Jensens och en härlig kväll med tjejerna och så världens sämsta film! Hahahha men åh för sånna kvällar! Såg som vanligt min dreamman vid middagen, en annan den här gången.







La la la

Heej peeps! Är på tårna hela tiden. Why? ja varför...
 
Jag vil träna. Vill bara springa i skogen och inte stanna på ett tag. Springa ifrån något eller till något. Men det är för kallt, för halt, för Sverige.
 
Och min fysik pressar ner mig i soffan. Ont i hälarna igen på grund av att jag inte orkar ha inlägg. Ont i halsen för att min medicin drar ut allt immunförsvar jag har. Och handleden igen, som på bilderna, fast ett år tidigare. Ja tågspåret är skrotat nu.
 
Annars då, annars är allt bra bra bra bra bra bra bra osv
 
 

Night

Känner mig som en riktig writer på bloggfronten just nu! Har beslutat mig för att det ska bli lite mindre "exakt det här har jag gjort idag- babbel" och lite mer varierande inlägg här på bloggen.

Som underhållning såhär på kvälls/nattkvisten tänkte jag skriva lite saker ni kanske inte visste om mig.

• Jag älskar litteratur, jag älskar att läsa

• Även om jag har en hemsk handstil och ritar som en treåring så är jag väldigt kreativ. Älskar skapande, design, skrivande, inspiration osv

• Är ett stort fan av vit choklad

• Jag älskar att le. Sådär genuint härligt

• Jag älskar franska

• Jag uppskattar nästan allt jag gör och känner mig ofta nöjd i vardagen

• Jag tänker och känner efter alldeles för mycket

• Jag är väldigt ärlig

• Jag skrattar ofta åt mina egna skämt (...)

• Jag älskar sagor och Disney

• Jag är väldigt mångsidig

• Jag skulle kunna skriva punkter hela natten



On the streets of London

Ikväll är jag ambivalent. Trippandes på kullersten efter en helkväll på restaurang med populär indisk mat. London var fullt av liv då det vankades lördagsnatt och han var klädd i kappa, precis som jag. Vinden grep tag i träden som silade novembermörkret. Jag tror han var svensk och han såg förvånansvärt mystiskt på mig. Jag pratade entusiastiskt om hur min fascinerande dessert smakat rosor. Han såg på mig, något fångade hans uppmärksamhet. Han vände sig om mer än en gång och bland mina ord hamnade fokus på honom. Det var vår gata. Bara i natt, bara för ett ögonblick. Jag kände mig vackrare än någonsin trots att jag var sjuk för studen. Luften vi andades in var densamma och gav en känsla av något bekymmerslöst. Vi kommer aldrig ses igen. Jag önskar att vi inte ses igen, det vidhåller mystiken. Eller tänker jag så för att det egentligen gör mig en aning nedstämd? Ikväll är jag ambivalent.




Live a creative life

Oftast när jag ser tillbaka på mitt liv så ler jag. Jag är både tacksam och otroligt nöjd. Jag älskar mitt liv. Jag har varit med om så mycket, träffat så mycket människor, satt så många spår och inspirerats av så många. Enda gången jag tvekar är när jag ångrar. Dedär småsakerna, varför gjorde jag inte så? Var mer så? Och hur tänkte jag här?

Att leva i nuet. Att se tillbaka på mitt liv men sedan lämna det där, det som varit, det har jag problem med ibland. Sitter och geekar peppquotes om "no regrets" och liknande klyschor. Visst, det stämmer men ibland är det svårt att veta vart man är nu utan att se tillbaka.

Miranda Kerr är så otroligt inspirerande i sina böcker.


 



Old but god

 

Fredag hela veckan

Idag är mitt öga bättre! Men inte bra..
Hur har de senaste dagarna varit Anja? Jo, år 2014 har jag varit på 7(!!) olika sjukvårdsplatser, jag har haft skärande sår och blåsor runt ögat och det varat och gjort så fruktansvärt ont. Jag är så glad att tiden av smärta är över. Jag se behövt pallra mig in till stan mer än jag orkat och igår fick jag äntligen vila.

Idag skiner solen! Det är ingen snålsol runt hörnet utan den riktigt lyser upp snön som lagt sig över hela tomten. Det är vackert. Lata dagar i soffan väntar med PLL som är min nya obsession. Lite plugga ska vi nog klara av också.

KRAM



And it makes me wonder

Heej peeps! Tänkte berätta om de hemska dagarna som just passerat, imorgon. Behöver all sömn jag kan få just nu, det ser fortfarande ut som att jag blivit brutalt nitad. Pappa liknar mig vid en snubbe i Kiss och min lillebror ser lika förvånad ut varje gång han ser mig.

September månad



What now

Heej! Den där "why me" "try me" grejen är ju definitivt lättare sagd än gjord. Min motivation går i vågor hela tiden och jag tänkte beskriva helgen i plus och minus eftersom det varit ganska lika.

+
Tre månaders eksem gick bort på ETT dygn eftersom jag äntligen fått rätt salva

Börjar äntligen känna mig lite frisk så det finns hopp för framtiden

Har satt igång min rehab

Har gjort en massa plugg

Snön har kommit, guldstjärna på den!

Jag känner mig otroligt peppad på livet och glad, bortsätt från knivkänslan

Ska boka en resaaaa snart snart

-
Eksemets utblommande förde med sig sår och blåsor så varje gång jag blinkar känns det som knivar kring ögat. Det är seriöst tortyr

Skolan stressar mig och stress är det sista jag behöver just nu

Jag kan inte gå till skolan i morgon. Ja det är faktiskt ett minus

Har varit på 3 akutmottagningar den här veckan




Snö of Sweden





Saturday night

Cupcakelördag med plugg och Tessan! Riktigt bra dag trots kliande och smärta runt ögonen.

Igår kom några tjejer hit med snacks och ett otroligt bra humör. Underbara människor sprider glädje.

I morgon blir det ännu mer plugg. Jag, en kopp te och datorn i knät, hela dagen. Från vardagsrummet till sägen till skrivbordet till min lilla soffa till köket och så ser min morgondag ut. Variation är a och o.
Xoxo





Waiting

När man har frikort på sjukvård, då är man stammis! Väntar på doktorer och specialister hit och dit. Jag vill bara må primaaaa



Don't say "why me?", say "try me!"

Ligger i sängen och lyssnar på vår skiva, lyssnar på mig själv. Jag älskar min låt men jag har ännu inte hunnit vänja mig vid att höra min egen röst.

Ska in till Cityakuten idag. Igen. Jag ser hemsk ut runt ögonen, ush för att gå ut så här. Jag minns igår (haha no shit), det har aldrig varit så hemskt att sitta i skolbänken. Det här året har börjat med en del utmaningar men jag är glad ändå. Snön föll i natt, äntligen. Snow is money. Ha en fin dag!






Dear boy

"True", jag kan lyssna på albumet om och om och om igen.








Sunny Monday

Heej! Time flows, right? Skolan börjar aldeles för snart ocj även fast rutiner är skönt på sitt sätt så hade jag önskar lite mer lov.

Jag har hunnit både vila och gå ut och lite för mycket den här tiden! Jag har ätit lite för mycket sushi, gått promenader i stan med mamma och välkomnat det nya året. Gamla, nya människor har kommit in i mitt liv medan andra har haft sin tid. Julen var underbar och det enda som stört mig under detta lov är mina ögon som är torrare än öknen. Så detta lov kommer att avslutas på sjukhusets hudmottagning!

Igår då, först vaknade jag hos Alice. Jag vet inte om du vet det Alice men det finns inte många platser jag trivs så bra på som hos dig! Haha. På kvällen då? då var vi ute och åt några tjejer. En bra söndag med oxfilépasta och så vidare till Radissons skybar för vacker utsikt och cider. Kvällen avslutades med chips och hela världens älskade Harry Potter hos Erica.

Kram på er!







Funday

Skriver i morgon om idag! KRAM



Addicted to you

Disneyfilmer funkar alltid. Cute boys and a happy ending! Och så blir man lite kär i kärleken och lite smålycklig över de sanna, klyschiga budskapen som framställs sådär barnsligt gulligt. Speciellt när lyckoruset finns kvar långt efter att eftertexterna slocknat, när det finns något annat som håller det vid liv.

För övrig gör den här bilden mig så glad. Jag har världens härligaste och vackraste vänner!



I don't care, I love it




1 januari

Det nya året har aldrig varit så efterlängtat och så pirrigt! Jag ska gå ut skolan och planera in mitt livs resor. Jag ska gå in i slutfasen på min tonårstid och jag ska försöka göra allt jag kan för att jag själv ska må så bra som möjligt, det är mitt lilla nyårslöfte!

Just nu ligger jag i badet och funderar på vad som hände igår. Vi åt middag hos mig ett litet gäng innan vi extremt mätta efter en trerätters gick vidare till en fest där vi mötte alla vänner! Vi välkomnade det nya året med skumpa, skratt, kramar och raketer. Så dansade vi vidare hela natten och så somnade jag och Sara hos mig på morgonkvisten. Tack för ett toppen nyår alla dom var med och det känns helt sjukt att det nu är 2014. Nu är det bara lära om att skriva rätt årtal. Åter igen.

KRAM









2014

 
Gott nytt år och en massa kärlek till alla fina vänner!
 
 

RSS 2.0