Dagen före det nya året

Åh vad vårigt det är ute. Idag åkte brillorna på och det kändes som en dag i mars! Har knallat runt på stan och tittat på klänning till Emelie, köpt masker eftersom detta blir morgondagens tema samt lunchat på Bøfhouse med en massa skratt samt handlat trerätters till mina gäster i morgon. Det blir en traditionell meny och åh vad jag längtar.

Just nu sitter jag och Marre och taggar för morgondagen, bombar inspovideos och visar vad vi ska ha på oss, även om vi inte kommer fira tillsammans.

KRAM







My head is a jungle

För det första så är låten i rubriken riktigt örongodis!

För det andra så kom jag att tänka på en sak. Förstår man orsaken till varje känsla, tanke och handling, då är det lättare att förstå någon och man kan då bemöta denna på bästa sätt. Förstår man bara att det finns en anledning till alla handlingar så har man kommit en bra bit på vägen och då dömer man inte på samma sätt. Förstår man ingenting blir det hela mycket förivrande och lägger man ner all energi på att alltid förstå bör man tänka efter vad anledningen till det då är. Sen kan man ju sitta och låta hjärnan leka tornado om man känner för det, dock blir det ganska ohälsosamt i längden.

Nu ska jag sova, så får drömmarna välja vad som ska tänkas på.
KRAM



J'adore




Sunday night

Jennie och jag har precis avslutat en romantisk komedi, världens kärleksrulle. Åh det är så underbart. The notebook och tända ljus i mängder, det är brutalt mysigt.
 
I morgon ska vi bege oss till stan och gå på jakt efter masker till nyår, sedan blir det storbak och fix till the big day. Jag längtar efter ett nytt år, även om nya möjligheter finns varje dag man vaknar.
 
KRAM
 
 
 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Tagit bort min tandställning och fått raka och fina tänder, det var underbart. Så har jag fyllt 18 vilket faktiskt har lett till en hel del mer frihet!

Blev du kär i år? - Inte kär men lite förälskad kanske! hihi

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - Oj det är mycket.. massor av tidpunkter på alla resor!

Vad är din största framgång 2013? - Jag blev ovanligt brun i somras (haha). Jag har blivit mer diciplinerad och har l'rt känna mig själv mycket bättre.

Bästa köpet? - Det måste vara alla bidrag jag lagt på resor

Vad spenderade du mest pengar på? - Resor och nu när jag fyllt 18 så kostar utgångar föör mycket

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Mammoth är den jag kan komma på mest just nu och självklart min egen låt.

Vem har du umgåts med mest? - Jennie och Emelie



Har du haft ett förhållande under 2013? - Nej inte riktigt

Vart reste du under 2013? - Jag var i London två gånger, Nice i Frankrike, Finland och Magaluf.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Haha, sömn

Vad gjorde du på din födelsedag? - Jag var i London och shoppade tills fötterna värkte. Så avslutade vi kvällen på en mysig italiensk restaurang med mitt första lagliga glas vin.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Min mamma gjorde många fina saker för mig och jag har fått många nya vänner, det har gjort mig glad!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Borde kommit igång med träningen och ätit mindre skit. Annars har året varit toppen och allt har lett mig till där jag är idag och det jag varit mindre nöjd med har lärt mig vad jag ska tänka på i framtiden.

De bästa nya människorna du träffade? - Oj det är ju så mycket, både på resor, genom skolan och på utgångar har man träffat mycket härliga människor. Alla har varit bra på sitt sätt.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? - Jobba hårdare, plugga mer, var gladare och njuta mer av livet. Inte för att jag inte gör det men ännu mer!



24 december

Har firat jul med världens bästa människor. Tjocka släkten och stämningen är på topp. Hoppas alla har en underbar jul!
 
 
 
 
 

God Jul

 
 

Kerstin Tillberg

Hittade dessa guldklimpar på en mycket läsvärd blogg. Oh så fina de är och oh så bra de skulle passa i min hand med mitt breakfast tea i.
 
 
 

Less is more




C'est noël

Heej people! Idag är det dan före dan före dan och det är ju trevligt med jul tänkte jag när jag gick hem i regnet igår. Värme i all ära men några flingor kan väl få falla på julafton?
 
Den här helgen har bestått av utgång x2 samt födelsedagsfirande av Emilia! I fredags mötte vi upp Sara i stan för sushi och bra häng plus en massa skratt innan vi gick ut i natten. Igår var vi och firade en gammal vän som fyllde 18. Fri bar och ett härligt gäng resulterade i en toppenkväll. Vilket i sin tur tog slut på alla mina krafter så nu ska jag slå på en bra rulle tror jag. Harry Potter drar alltid fram barnet i mig och då vill jag tro på magi och gå på Hogwarts.
 
 

Fredag och jullov

 
 

Little bird have got a key?

 
Jag älskar musiken i mina lurar. Jag älskar att sitta här med min musik och jag tänker aldrig gå härifrån. Fast jag mår så bra, så vill jag inte härifrån. Aldrig någonsin just nu.
 
Det är snart jul med det är ingen snö. Större delen av jorden är utan snö på julafton.
 
 
 

~~~

Jag kan inte sova.


Hej folk

Sov bort hela söndagen. Härligt härligt härligt. Nu ska vi äta middag inne i stan på pappas favoritplats.

RIP brännan.. 




Sunday funday

God morgon! Vaknade på rätt sida nu vilket känns makalöst! Hoppas på en härlig dag men träning och plugg (...).
Har inte så mycket mer att säga än vaart är min snö? Vår snö? Snön? Det är snart JUL... Åh ångest jag vill ha snö på julafton.



What a wicked thing to do, to let me dream of you




Weekend

Kvällar som är över förväntningarna eller sådär spontana är underbart. Igår var jag, Emelie och Jennie på fest i Huddige för att sedan få ryck och åka in till en bar i stan! Fem av fem toasters på den natten.

Idag har jag varit trött. Från hundpromenader i regnet med en superhärlig kväll hos Olivia! Var dock väldigt trött så åkte inte vidare med dem så nu är det jag och mr bed. Godnatt! /A och mr bed








Lucia

Denna vårliknande luciadag har spenderats på IKEA med hela familjen. Solen skiner (sken) och det börjar knoppa på en buske i trädgården. Julfeelingen flödar...

För övrigt så pryder mitt vackra tryne hela kylskåpsdörren! Det här projektet har varit väldigt utvecklande i mitt skrivande inriktat på låttexter. Så himla underbart.

Ha en fin lucia
KRAM




New years

Ska försöka mig på något form av nyårsinlägg. Mest för att få inspiration och aaaaah vad jag längtar
 
Tick tack new years is on the way
We will laugh under fireworks and dance as we say
Good bye last year and 2014, hey!
 
"A little party never killed nobody"
 
 

Alla älskar Håkan

De älskar dig Håkan. För du känner med dom och dom kan känna med dig. Du sätter ord på deras känslor, ord med samma betydelse som alla andras. Men med ord som seglar ifrån den sjungande klyschan.
Okej varför skriver du så Anja? Jo, jag försöker bara placera kära Håkan någonstans. Han svävar liksom fritt nu.
 
 
Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt


And it makes me wonder




Wicked games

Med Chris Isaak. Jag älskar den



Ge mig din natt

Idag hade vi release! Jag är så sjukt jävla stolt över att ha stått på scen och jag är helt kär i min låt och min text som jag skrivit helt själv. Underbart! Det var härligt att så många kom och stöttade mig, tror jag hade mest publik där. Glädje!

Nu vill jag bara sova. Godnatt världen








Södra Sidan

Ser ut som en jävla rockstar på framsidan med benet på förstärkaren 



Vinterland

Helgen har passerat för fort men ändå har den varit otroligt lång. Jag och Jennie har varit och simmat, jag har repat inför releasen imorn, vi hade en riktigt rolig utekväll igår med härliga människor på en bar och nu är jag så nervös inför i morgon så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Timingen kunde inte varit värre.
KRAM




Dagens Nyheter

Hittade mig själv i brevlådan i morse! På frontpage i mitten med ett brett leende. Borde jag åkt hem innan intervjun och bytt om som jag lovat mig själv? Ja! Gjorde jag det? Nej. Läs den i alla fall! Fyra intervjuer har vi gjort än så länge och på måndag är det release. 

Nu ska jag åka och simma med Jennie. Ha en fin dag!




Baby it's cold outside

Pallrade mig bort till pilla och Nour i stormen igår och avslutade kvällen med pluggmys och kladdkaka. Cozymozy! Hörde sent på kvällen att Mandela dött. Minns hans utställningen jag såg i Liverpool, vilken fantastisk människa.



Jingle bells

Min låt är klaaaaaaaaar!
Det SNÖAR

......och nu måste jag finisha denna träningsplanering




Night peeps

Började fundera på en grej såhär på kvällskvisten. Negativa och relativt onödiga kommentarer gentemot andra människor, syftar främst tjejer till tjejer, existerar i allt för stor grad. Skitsnack är roligt men det finns en gräns. Det jag vill komma fram till är att innan man kläcker ur sig något negativt, indirekt, personligen eller via sociala medier så bör man fundera på varför man säger det. Då lär man komma på att ofta finns ingen genuint gynnande anledning. Det här ämnet är väldigt aktuellt och nästan lite klyschigt men jag tycker ändå att det är viktigt. Kram på er!




Baby it's cold outside

Ikväll gästar den här härliga mannen paradise! Programmet är som det är men jag tittar på det i dess främsta syfte- underhållning.

Här är jag i min studio 54 inspirerade frisyr tillsammans med Jonas.



December

På pluslistan:
Gjorde matteprovet jag stressat över hela veckan
Hade en grym helg med vänner, på horse show och på julmarknader
Har tränat styrka och kondition, kan knappt stödja på benen efter bodypumpen
Snälla människor i ens omgivning, dessa är värda mer än guld
Julen närmar sig
 
På minuslistan:
Vet ju fortfarande inte vad jag fick för betyg på provet...
Mina ögon svider konstant
Jag hinner aldrig sova. Time is a bitch ibland
 
 

RSS 2.0