Echoes

Jag vaknade mitt i natten av att det var en fet larv i min säng, tror jag. För jag vet inte om allt var en dröm så nu måste jag vända ut och in på hela sängen. Ush.

Har nu flytt till soffan och awkward(!) och snart ska jag spendera lite tid på crosstrainern med pods. Ha en fin lördag peeps!




Fredag, du är efterlängtad

Allt är en röra just nu och jag hoppas finna lite mer harmoni snart... Just nu har de släppt lite i alla fall och jag kan andas ut igen, de viktigaste den här veckan är cheeck!

Snart kommer världens bästa tjejer hit och vi ska bara mysa ner oss i soffan och äta massa skit helt enkelt.

Den här helgen ska jag bara stressa ner och njuta av.. hösten kanske? Eller? Man kan ju välja bort fukus från mörker och kyla till höstsolen på rimfrosten, stämningen och den vackra naturen.




Tuseday

Andra skoldagen fast forfarande ledig. Jag älskar opponeringar och gymnasiearbete!




Soooool

Pizza och sol med tjejerna. Wehooo




Happiness

Jag är så nöjd med livet och med allt. Den känslan är guld värd.
 
 

Big city life

Igår vart det utgång för hela slanten! Vaknade i morse till en solig höst/vintermorgon och fick skjuts hem till en wonderful breakfast. Har hunnit plugga det jag skulle och snart ska jag in till stan igen och se Hunger games 2. Jag har längtat flera år efter den filmen, enda sen mamsen och jag lämnade biosalongen för några år sedan efter den första filmen. Ångestsöndag? Nej inte alls, produktiv, solig och härlig söndag! Dessutom är jag ledig i morgon som lite strössel på glassen.
 
I går på morgonen var det uppstartarmöte på Flottsbro. En till säsong i uthyringen med alla sköna människor, kom och hyr av mig i vinter!
 
 
 

För kärlekens skull

Ted har skrivit några av världens vackraste låtar. De fick mig att gråta som liten och får mig att bli blank i ögonen än idag.

Nu ska jag ut i natten!



Sakta gå hem genom stan

Idag har vi haft en Anja och farmor dag. Dessa är helt underbara och inspirerande på alla sätt! Vi har ätit lunch i prins Eugens kök (där jag såg min drömman!), fikat på Stockholms äldsta café och varit på Carl Malmbergs utställning. Har även gått runt i gamla stan och köpt inredningssaker till min vägg samt promenerat längst vattnet och ett upplyst Stockholm.

KRAM





Music in my head

Alla tjejkompisar (som vet vilka de är) får gärna läsa det stora stycket. Det handlar om min musik, eftersom ni förhoppningsvis ska komma på releasefesten så vore det väldigt skönt om ni läste igenom det först. Danke! Och natuurligtvis kommentera om ni läst så jag vet.
 
Heej! Tänkte inleda med att jag är dålig på att blogga, vilket en trogen läsare måste anstränga sig extremt för att inte upptäcka vilket betyder att det var en onödig punkt som man ändå tar upp. Man säger det alla vet helt enkelt. Som när man kommer till skolan och ler jättemycket och måste säga något i form med att "idag är jag på bra humör". No shit? Det händer kanske inte speciellt ofta i och för sig. Superhappy i en novembermorgon i skolan... njä.
 
Dagens inlägg är till för att lätta mitt lilla hjärta. Ibland är det lättare att skriva än att prata. Vill bara påpeka att jag inte ska skriva ett dagboksinlägg på bloggen som det kanske verkar till en början nu. Jag är med i ett musikprojekt där vi skriver texter till ett sound vi har fått var och en. Dessa ska vi sedan spela in i studio (det är redan inspelat). Grejen är den att det känns som att jag står och vrålar som en sensitive skadad kärring i min låt samtidigt som alla andra i projektet sjunger som Celine Dion. Fine, de lever i musiken, kring den och med den 24 timmar om dygnet medan jag är AMATÖR på hög nivå. Ändå jämför man sig. Ändå kommer mitt liv gå under för att min röst är sämst på skivan fast än jag vet att det inte gör någonting och att det är väldigt logiskt. Skriva kan jag, min låttext är underbar. Det är min grej. Sjunga- inte min grej, det är inte jag, jag lever inte i den världen, jag vill inte in i branshen. Men nu har jag hamnat där litegrann på något jävla vis och då vill jag ju leverera. Speciellt när resten av skivan är maratonlöpare och jag svansar efter tomatröd i ansiktet, i hopp om att klara ett varv i alla fall. Men I'm in! Jag är amatör och min röst är som den är med det är min låt och det är jag som ska framföra den. Det viktigaste är att den betyder något för mig. Liksom, det är väl inte alla nybörjare som får chansen att släppa sin egen singel på en platta? Får lyssnarna ont i öronen av min låt har jag berört dem på ett sätt i alla fall.
 
Idag blev vi fotade av tidningar och intervjuade. Jag sprudlade lite väl mycket kanske där bakom trummorna.
 
Nu vet ni the dark side of the project. Som för övrigt varit sjukt kul. Att spela in i studio gav världens adrenalinkick och att få lära sig att skriva till musik, det är min grej och där springer jag samma lopp som de andra. Där kämpar jag för guldmedaljen.
 
Nu ska jag kolla på paradise. Det är så ofantligt underhållande.
 
KRAM
 
 

Weekend

Det är inte ofta vi umgås alla fyra, ännu mer sällan åker vi iväg tillsammans. Men nu sker det i alla fall, hela familjen har packat ihop sig i BMWn och rullat iväg till Närke. Min familj är helt underbar och så lite knäpp på det. I morgon åker vi hem igen och jag längtar inte.

Idag har vi varit hos M&M. Världens bästa M&M är dom❤️



Hey brother

Oooh with the the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world i wouldn’t do.



November

Gråa dagar blir till svarta nätter. Bäcksvarta är dem och för att inte känna sig helt dold i höstmörkret tänder jag ljus i mitt rum. Nu ska jag sova. Något annat jag roar mig med är att ta paparazzibilder på mig själv. Mycket underhållande regniga morgonar på bussen. Kanske mer underhållande för resterande resenärer eller vad vet jag.



Bloody Sunday

Gårkvällen var najs och jag sprang runt och lekte en gammal legend. Maskerad i all ära men nu framöver hoppas jag på att få se ut som mig själv.

Idag vaknade jag med rivsår på höger ben och mitt gamla skrapsår på vänster. Whats up med klumpigheten liksom.
Ha en fin dag!



Morning guys

Det är kul att titta på liv och rörelse, att se andra människor agera och lyssna på samtal (speciellt när de pratar om spännande grejer). Det är kul att se hur allt bara går framåt medan man själv är stilla och bara ser, bara hör. För aldeles för ofta är man i en annan verkliget, fastklistrad med blicken i teknikens värld. Jag avbryts ofta av ett glatt "hej" och tittar då förvånat upp på en vän jag annars missat. Det är roligare att vara här och nu, det kommer inte tillbaka. Allt man läser på mobilen kan man ta del av senare, det försvinner inte.




Friday baby

Heej! Hur är det med er kära bloggläsare? Med mig är det bra. Har spenderat kvällen med världens härligaste gäng hos Elin.

Annars då? Veckan har bestått av ögoninflammation och pods vilket har resulterat i aldeles för lite plugg. Ajaj..

Har sjungit in ett första "utkast" av min låt (kan man säga). Det är SÅ konstigt att höra min egen röst strömma ut från högtalarna.




~~

Äntligen på väg till ögonläkaren. ÄNTLIGeN



Home

Ligger hemma med mina ögon som inte vill sammarbeta med mig. Har sett klart Gossip Girl, känns lite tomt... Har pluggat, vilat och irrat runt som en osalig ande.

Jag vill gå till skolan, för man är frisk om man får vara där och jag vill vara frisk thaaaanks!


Min dessert i London med rosenbladsvatten. Så läskigt... så gott!
KRAM



Story of my life

Hejhej! Såg One Directions nya video nyss. Det var första gången jag fastnade för själva låten och själva grejen, det kändes för en gångs skull seriöst. Sen vet man ju inte om de vill vara karismatiska och tjäna ännu mer pengar. Jag har ju fått höra saker av människor inom den branschen man aldrig ser utifrån. Jag ska inte skriva en roman om musikindustrin men jag tyckte om videon, den kändes äkta. Jag tycker det är sorgligt med människor som aldrig får träffa sina familjer, de människorna som egentligen är det bästa man har. Tiden kommer inte tillbaka. Ush, det skrämmer mig.
 
För övrigt har vi lämnat mitt eget lalaland och jag ligger i min säng och catchar upp alla program jag missat.
 

Evening

There are some hot gentlemen here in the UK. One day I'm gonna marry one of them and move to Hampstead.

Efter nästan två timmars väntan är vi nu på populära Dishoom. Vi träffade jättehärligt människor i kön! Väl inne var det suverän mat och trevlig personal! Sista kvällen här i London och snart blir det dessert. YUM!



En club dubbeldäckare. Dansa rullandes på en buss, why not!




Notting Hill

Älskade stad! Jag trivs så bra här men ändå vill jag hem, hem och heala mig själv lite. Mitt öga gör fruktansvärt ont och fötterna värker. Idag har vi varit på marknad och museum och ikväll blir det middag och bio! I morgon flyger vi hem. Vill inte hem till alla måsten.







Love is a mysterious business

Sitter i fönstret och ser ut över gatan här i London. Idag har vi varit i Camden, min favoritmarknad! Så har vi åkt upp till Hampstead och varit på tour i Keats house. Dubbeldäckarna har varit vår bästa vän och snart ska vi ut för kvällsshopping.










RSS 2.0