2013->nu

Året går riktigt fort... Det är inte mycket kvar på 2013 nu. Eller det är ju ett tag hehe men det kommer gå undan tills nyår är här! Tänkte blicka tillbaka på vad som hänt 2013 än så länge.

I Januari- början av Mars var jag sjuk. Jobbade slutsäsong på skidanläggning. Sen har jag åkt kryssning till Finland, sen vart det en tur till Frankrike, Nice och Monaco! Så har jag varit på top model event, gått på skivor, fyllt 18, gått på krogen en del! Nya fina vänner har kommit in i mitt liv, jag har varit på shoppingresa i London och festresa i Magaluf. Seglade med familjen och har hängt i skärgården. Har sommarjobbat hos kommunen bland betonghus i orten och sedan vidare till en herrgård vid vattnet för att vara Wild Camp ledare. Hade kräftskiva med Pernilla och har varit på allt från överaskningafester till vanliga hemmafester. Nu jobbar jag på ett mysigt (men apstressigt) fik och har fått en super skolstart! Hoppas hösten blir bra, det är bara träning som saknas just nu. Det har den iofs gjort sedan urminnes tider hehe...


Jag är nog lite galen ibland, fast det har inget med bilderna att göra


Augusti går mot sitt slut

Hola! Kul att folk klickar in på min blogg även fast jag är så innaktiv... Skolan har dragit igång och jag är mer taggad än någonsin! Glad på livet och det är så mycket som inspirerar mig. Jag känner för att liksom ta ett språng ut och möta motgångar för att sedan lyckas. Så mycket förvånar en, så ofta blir man förvånad. Små kommentarer kan ge en så mycket kämparglöd. När jag var yngre ville jag bli världsbäst på att rida. När vi satt på Djursholm och tittade på allsvenskan häst div(?) sa min ridlärare att jag skulle klara av att få runt en storhäst på den banan. Lilla jag... Eller då jag alltid sjungit som en kratta tills jag utvecklades med min underbara sånglärare som sa att jag var en oslipad diamant. Nu låter det jävligt bra vissa lektioner, jag som trodde att jag var tondöv för några år sedan. Eller när jag idag när mamma gav mig världens finaste kommentar, så nu vill jag bara ut och träna.
 
Livet är fyllt av små moments. I love those moments och det är dem som bygger den grund jag står på.

Yellow


Läs inte om du inte är intresserad av min vardag

Oj jag har glömt dig bloggen, totalt fursvunnit ur mitt medvetnde en vecka. Jag har umgåtts med min kusin en del, shoppat i Sthlm, shoppat i Norrköping, ätit middag med henne och hennes vänner, den kvällen slutade i skratt.
 
Så har jag tagit en dag på stan med mamsen, cosmonova, vapiano och regn. Samma kväll träffade jag lite tjejer hemma hos Tessan, saknar alla nu under lovet när man konstigt nog aldrig ses..
 
Igår jobbade jag! Ja, har har faktiskt fått jobb, oooh! Idag ska jag jobba igen.

Så fruktansvärt fin

 

Lovely day

Jag älskar när jag är den där glada tjejen som är så himlan genomsjälvsäker. Vart är hon idag? Jag vet inte riktigt men allt gör mig lite dizzy och jag känner att jag tappar det där. Känner att jobb och framtid stressar mig så. Jag vill vara perfekt, överallt. Vem vill inte det? Jo hon den där genomsjälvsäkra tjejen. För henne går det bra ändå och allt blir så mycket mer perfekt om man lägger det åt sidan.
 
Dagen då? Mitt i allt. Idag lämnade jag min kaninhåla och åkte i till ett soligt Stockholm, en härlig prideparad och en underbar Sara. Vi tog båten till Fjäderholmarna där kak- och bullätandade blandades med en massor av prat och skratt. Stockholms finaste sommardag.
 
Missade uttagningen till körslaget för min kommun och min favoritloppis dock haha. Aja, loppisen kommer tillbaka och med min röst hade jag kraxat framför Dogge...
 
I morgon bär det av till lilla Laxå och mormor och morfar, mina älskade fina♥
 

Friday baby

I onsdags var jag hos Emma som fyllde 18!! Grattis babe säger vi till henne❤❤

Blev sjukare på det och hamnade i sängen med min hosta igen... Nu är jag på bättringsvägen och hoppas på utflykt med Sara imorn. Det vore så fantastiskt det vi planerat! Ha det bra:)


RSS 2.0