Sakta gå hem genom stan

Jag och en vän var och såg MGMT igår på cirkus. Magisk musik och superhäftiga bakgrunder. Gick från Djurgården genom stan i natten. Det är något speciellt med ett öde Stockholm i mörkret.

Nu ligger jag i min soffa och fasar inför sociologiplugget som kommer äta upp min energi. Hejdå peeps





..

 

Shock me like an electric eel






Weekend

Min helg har varit riktigt jävla bra. Lever kring så bra människor, riktiga guldklimpar hela bunten! Idag kommer hela tjocka släkten och ikväll blir det konsert- MGMT!!!!!!!! Ahhhh! Så helgens roligheter är inte slut än. Skippar det där med att jag ska klämma in plugg också..

KRAM












Full av liv

Hejhej alla glada läsare! Tror jag är gladare än de flesta just nu men ajaaa!!

Kvällen var i alla fall den jag ville berätta om. Vi hade tre människor från Sydafrika här som fick mig att inse hur fantastiska människor det finns där ute. Det är helt otroligt! Jag känner för första gången för att verkligen gå ut gymnasiet!

För övrigt är ja nyss hemkommen från festnatt hos Erica. Riktigt bra människor jag går i skolan med måste jag säga. Åh❤️

Vad mer... Inget mer. Jag är så trött så varför bloggar jag... Min säng skriker sooov och jag ignorerar den. Godnatt på er cupcakes







Vädret!

Mot stranden med kustin vitamin i det härliga vädret. Ni har nog fattat min kärlek till hösten nu så ska sluta ta upp det i varjeinlägg. Fast några höstlövsprommenadet och varm chokladkvällar blir det nog.




Baby it's cold outside

Hur kan en låt kan väcka så mycket känslor?

Hur kan någon ge så mycket glädje och sen ta med sig glädjen när den går?

Hur ska jag klara av att skriva en hel LÅT?

Wow. Bara wow.





Smiling lady

Idag har varit en av de jobbigaste dagarna på länge. Går på högvarv hela tiden och var så trött idag att jag och Emelie släckte studierummet och la oss och sov. Vid lunchen skakade hela kroppen och jag visste inte vart jag skulle ta vägen, ush...

Men sen gick solen upp kan man säga, människor är bara för bra ibland.

Först var jag med i ett experiment på universitetet där jag träffade en superhärlig tjej! På bussen hem träffade jag en gammal bekant och det slutade med att jag satt och skrattade så att jag fick ont i magen och knappt kunde andas..

Så erbjöd sig en vän att följa med på ett infomöte angående ett projekt som ska startad igång. Starten på min feta karriär i musikbranchen. Nej men att få skriva texten till ett sound till en låt som sedan ska komma på skiva är en dröm som blir sann. Det är magiskt, att skriva är det bästa jag vet. Blir lite läskigt att släppa kontrollen dock..

Kvällen avslutas nu hos världens skönaste 73åring. Min komiker, bff som finns där i alla väder. Min eldsjäl till farmor.

KRAM





~

Lata söndagar är bra för en tänkare som jag. Att ladda om. Att ligga hemma i mitt rum som är mitt smultronställe när ingen är hemma är så skönt, det händer sällan.





Hey bud




Life, it's a beautiful thing

Igår var vi ute. Jag, Emelie, Pilla, Ida och Mattias närmare bestämt. Toxic blev vår slutdestination där vi dansade till stängning. Det var en riktigt bra utgång med ett väldigt härligt gäng och jag kände mig så himla glad bara! Oslagbart
 
Innan stadsbesöket var vi alla(nästan) tjejer hos Sara. Åt en finfin middag och umgicks för en gångs skull. Det blir alltför sällan vilket är rätt synd. Det är bra när alla är samlade. Ida om du läser det här, vi bör åka till ditt land så snart som möjligt!
 
KRAM
 

My head is a jungle




My hat is fab








Ååååka pendeltåg

Att åka pendeltåg ensam i vagnen en lördagmorgon i solen bland höstlöven är rätt skönt faktiskt.

Gårkvällen ledde till en liten fest i Enhörna, sånt var längesen. Riktigt mysigt och massor av folk man känner men inte träffat på länge!

Nu klev det på massor av människor, inte lika härligt... Sitter gärna här själv, fast barnen bredvid mig säger massor av roliga saker haha.

Ha en fin dag!




Skolfoto och hemskt illamående




Can't it can't hurt





Spex

Idag har jag haft fjärilar i magen hela dagen. Trött i kombination med spexfoto och matteplugg. Jag är nervös inför något jag inte ens vet om. Att gå runt med "blod" i munnen och hår som stod åt alla håll var rätt roligt i alla fall haha!

Godnatt





12.26

En riktigt kall morgon gav en riktig känsla av att hösten är på väg. Jag är glad ändå. Lite konstigt egentligen. Jag hade aldrig skrivit "en riktigt varm och solig morgon men jag är glad ändå". Jag är lika glad att hösten vankas som att vi lämnat sommaren bakom oss.

Mysiga oversize tröjor, chailatte och promenader på Djurgården bland fallande höstlöv.


~

We are the people that rule the world.
A force running in every boy and girl.
All rejoicing in the world.
Take me now - We can try.
We lived an adventure
Love in the Summer.
Followed the sun till night
Reminiscing other times of life.
For each every other
The feeling was stronger.
The shock hit eleven - Got lost in your eyes.

I can't do well when I think you're gonna leave me but I'm gonna try.
Are you gonna leave me now.
Can't you be believing now.


Sailor


We are the people

Mgmt och empire of the sun är på min lilla topplista just nu! Deras musik är magisk.

Idag har det regnat, what a pity! Nej inte alls, regn kan vara något av det mysigaste som finns och att hösten kommer smygandes är ett faktum jag gillar skarpt.

Skolan idag var förvånansvärt bra och nu ikväll har jag och Jennie ätit schnitzel, bea och kroketter, vet inte hur något stavas hahaha..... Gosiskväll i alla fall. Ha det bra läsare!


Höstigt

Hösten kommer krypande och idag har jag varit så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag och Pernilla landade på espresso house för plugg. Underbar eftermiddag blandad med skratt och två övertrötta tjejer! Så avslutade vi med sushi och ännu mer skratt tills vi nästan svimmade. Härlig tjej det där och nu vill jag bara sova.
KRAM


Goosebumps


M.L.K

Ett av världens mäktigaste tal tonsatt av Bakermat, jag gillar den här skarpt! Liktigt grym är den. Lite loungefeeling!
 

It's a beautiful, beautiful life

Hej ni fina trogna läsare!
 
Jobbar riktigt mycket just nu och några välförtjänta tusenlappar rullar snart in på kontot! London baby, där ska jag unna mig en riktigt, riktigt fin engelsk höst/vinterjacka.
 
För övrigt värker hela min kropp just nu! Främst från roligast idrottslektionen med Volleyboll, lika mycket skratt som jag gick all in trots min bollrädsla. Så kul! Sen köttade jag, Frida och Alicia nästan 4km i skogen igår. Jag är riktigt stolt faktiskt, otränad liten gris som man är.
 
I veckan har jag bakat cupcakes med fina Louise, sjungit hos Maria som gav mig ett underbart erbjudande!! Jag har sprungit massor av ärenden och börjat plugga gärnet.
 
Lite surt att jag missar sommar ikväll med alla partypeople, jag var riktigt taggad idag, satt bokstavligt talat och dansade på bussen till jobbet.. I morgon blir det sista jobbdagen på cafét.
KRAM
 
 

Take care

Såg en kille i matsalen idag, han satt helt ensam. Han tog mat ensam, han hämtade mjölk ensam, han satt och åt sin mat ensam. Han var ledsen, man bara såg det. Fick höra av en vän att han brukar göra det. Just då fick jag så otroligt ont i magen, en hård klump som knöt sig och jag ville bara gråta. Vet inte om det var att jag var ilska till världen, hans klass eller en varm empati. Jag ville ta min mat och sätta mig där, bara göra det. Men det är ju konstigt? Det går emot normen? Tydligen accepterar normen ofrivillig ensamhet i ett hav av andra elever. Jag blir så jävla arg. Jag vet inte om han är mobbad eller utfryst, men jag är hellre konstig och går fram, om jag kan ge någon något så betydelsefullt som att jag ser honom.


Jag rullar

Den här vita lilla men kaxiga saken körde jag idag! Riktigt fin bil och lika rolig att köra. Tänkte bara typ att om jag önskar och vill riktig mycket så kanske den kan bli min. Det finns tydligen en sådan religion, där man kan önska vilja mycket så blir det sant. Folk är knasiga dom.

Om vi tar ett hopp från bilar till båtar så var Galaxy grymt kul! Vet inte vart pengarna flög iväg.. Vet inte vart jag flög iväg heller bortsätt från på däck där jag gjorde någon form av faceplant-vurpa. Aj säger knät fortfarande, det var långt till marken i mina skot. Så var det upp på fötterna igen, lite generad, lite fler och för många shots och så dans hela natten lång! Tack Ida, Emelie och Jennie för ett grymt dygn❤❤



Hey back and white day


Måndags, sen publicering

Heej! Älskar att ligga och titta ut på träden och stjärnhimlen genom mina stora fönster. Älskar att ha saker planerade på hösten. Kryssning på onsdag och London med boende på en sv huvudgatorna kommer definitivt förgylla höstmörkret!

Idag rullade vi in till stan för att titta på klubbar till vår stundentskiva. Världens skönaste och trevligaste Ali på "skolfest" körde runt oss och vi kommer få en toppenskiva.


L'école


RSS 2.0