Tisdag

Hey folks!
Sitter på en mysig veranda med tak i regnet. Allt är bra förutom att batteriprocenten dalar nedåt alldeles för fort. Nu ska jag internetshoppa. Nu när man får liksom.
 

Butterfly fly away, just because you can

 
 
 

Chef d'oeuvre

Hur mycket kan man begära av någon? Om jag ger någon det dyrbaraste jag har, tid av mitt liv och den personen sedan går utan förklaring, är hen då skyldig mig en? Egentligen kan man inte kontrollerna någon, men vissa saker bör man kunna kräva.
 
Sitter framför min bff aka MAC och har ruttnat framför nästan hela säsong 5 av Gossip Girl. Har tagit en härlig promaned runt huset. Har gjort ett mästerverk av mina hallon jag hittade på lillkullen på tomten. Har öppnat körkortsboken, stirrat på den, den stirrade tillbaka. Den skrämde skiten ur mig vilket blir en finfin ursäkt för att smita ifrån den en gång till. Det är ju faktiskt sommarlov. Jaja mamma jag vet att det är bättre att plugga nu när jag har tid. För det har jag, en jävla massa tid. Efter massor av resande vår/sommar och två jobb avslutade landade jag här.
 
Nu tänkte jag testa en liten grej. Nödvändigt att skriva? Ja för om det funkar så vet jag att det var HÄR jag bestämde mig.
 
KRAM /A
 

Låt oss bli dom som försvann

 

Is it okey to say that I'm happy and confident?

Heej! Håller på att inleda inlägget med någon typ av klassisk Gossip Girl fras då jag geekat den serien typ hela dagen. Eller ja då jag inte sprungit på toa efter att ha halsat x antal flaskor vatten eller den timman jag däckade på studsmattan. Kan i alla fall äntligen ta ett break då en tjej i serien ÄNTLIGEN avslöjades. Det tog bara 10 avsnitt då min manipulation var ur funktion här på andra sidan datorskärmen.
 
Onödigt inlägg eller just words. Bokstäver i fel ordning som gjorde detta ointressant. God natt!♥
 
 
 
 

Love me again

Låten i rubriken som John Newman sjunger har tagit mig med storm den här sommaren! Den spelas om och om igen i mina lurar och högtalare.
 
Idag har jag fortsatt mitt sköna (...) hemmahäng. Jag har underhållit mig med säsong 5 av Gossip Girl men stängde av efter att de snöat in sig för mycket och inte lyssnade på min manupulation på andra sidan datorskärmen... Dessutom trodde jag att jag började bli frisk men kroppen bevisar motsatsen.
 
För övrigt har jag pluggat lite körteori och ska strax titta runt lite på resor. Vill till någon romantisk liten by i kanske Frankrike eller Italien. Inte för att jag är in love eller något men jag känner mig så carefree just nu och något pekar ditåt. Geneve kanske... Eller Toscana.
 
 
 
 
 

Blablabla

Sommaren har flugit iväg, bokstavligt talat. Hinner verkligen inte med och kan inte göra någon av mina 1 miljon planerade saker heller då jag är sjuk. Försvinner gör det inte heller...
 
Ligger i alla fall i soffan och kollar på film, har precis käkat marmelad frallor och kräm och tyckt synd om mig själv. Ska läsa lite körteori också, ha en fin dag vänner!
 
 

Vi tror inte på ödet men vi möts igen

Heeeeej folk! Ingenting händer, byter typ "ställning" i soffan och går fram och tillbaka från köket för många gånger om dagen. Just nu ligger jag coh väntar på mina fiskbullar! BAM där försvann mina läsare och jag blev ännu konstigare... Kan inte rå för att det liksom är en njutning att äta. Euw.. asså det är gott.
 
Nej sluta skriv nu, hejdå!

Musicaa

Sitter och käkar flingor och lyssnar på min lillkusins grymma låt, här har ni den! ↓

They say i was in magaluf but i can't remember

Hola loca people!
Då var man hemma från Spanien, Mallis, Maggan. Fick med mig världens bränna (för att vara jag), en blåtira och en fet förkylning. Var det värt det? så jävla värt det.
 
Vad har vi gjort då? ja, vad har vi inte gjort... Water/foam partyt på BCM var veckans höjdpunk. Dansade hela natten lång på världens 6e största klubb med fri bar med Jennie, Tobbe + hans kompis. Helt jävla galet var det och väl tillbaka på hotellet kastade vi ut madrassen genom fönstret på balkongen där vi sov den natten.
 
Vi har rockat Grabbarna grus beach club varje dag. Vi har nattbadat i havet och käkat mr pizza burgers underbara kebab varje natt. Vi har sovit över varje frukost och stekt vid medelhavet varje dag. Vi har hittat varandra på helknasiga platser, vi har träfat så jävla mycket olika människor, vi har förlorat 4 av 6 mobiler och en hamnade på sjukhus.
 
Har en del bilder på mobilen men har raderat blogg-appen där så kan inte lägga upp något nu... kan inte lägga upp någon vimmelbild heller då jag tyvärr undvek kameran. Eller ja, jag har hittat en haffbild och en annan där jag ser ut som tjocka ursula 67 år typ...
 
För övrigt sitter jag hemma och käkar hallon och längtar tillbaka till värmen. Till ett konstant festande och till världens bästa Magaluf.

Don't stop the party

Veckan hittills vågar jag inte ens summera.. Men idag har vi bara legat vid poolen och hört alla partybåtar som glassar förbi! Det finns en del jag vill hinna med innan vi åker hem, typ festa på BCM(!!), åka partybåt, åka jet ski, softa i någon härlig lounge vid beachen och käka sushi för det är jag så jävla sugen på. Känner att salt behövs efter några lökiga dagar.. Nu ska vi dra oss mot middagen och sen blir det utgång numero 5

Puss


Lördag

Hej! Inlägget nyss skulle publiceras vid den här tiden igår... Failade lite med det. Igår var jag, Jennie och Emelie i Palma och shoppade och skulle käka sushi, det blev donken. På donken möttes vi av skrikande(!) Biebertjejer och en tjurig filur som bankade sönder toadörren för att hon tyckte vi var på toa för länge, vilket vi inte var. Efter att ha sagt åt henne lämnade vi donken och sprang på en jättecool minigris! Hen kunde massa konster. Utekvällen igår vart grabbarna grus som vanligt, sen försvann mitt gäng... För övrigt springer ödlor in och ut ur rummet ibland och nu ska jag gå och sola innan lunchen:)
XOXO


Magaluf

Hola! Tänkte uppdatera lite sådär mitt i vår galna vistelse här. Ligger i sängen och vilar innan lunchen, halva rummet är inte hemkomna än haha. Det är så skönt att dra iväg och bara släppa allt och köra! Varje kväll! Har haft 3 dygn fulla med sol och fest och vi har mer än hälften kvar. Älskar det här stället men det tar all energi man har... Får se om vi åker jet ski idag, det verkar fruktansvärt skojigt.

Puss

https://cdn3.cdnme.se/3919196/6-3/pic_51e91b73ddf2b32e101ac0fb.jpg" class="image">


One hour to go!

Jag hatar att vara så här jävla bajstrött och sova kan jag inte heller göra. Eller får inte längre för den delen. Eller jo, men först ska jag bara åka bil över en timma, hänga på Arlanda, flyga 4 timmar, leta upp vår chaffis, vara social med honom ett tag, checka in på hotellet och sen kaaaaanske jag får sova👍 men jag ska inte klaga (dubbelmoral), jag åker ju hellre till solen än stannar här!


Dan före dan

Imorn drar vi till MAGALUF!!!!!!!!!!!

Igår vad jag pancakemaster och sen gick jag till Sara. Mycket mysigt.

Nu är det bara tagga som gäller!!!!!!


Hey words


Good morning

Insåg för inte så länge sen att underbara(..) devote tar bort inaktiva bloggar. Mina två bloggar jag hade där hade massor av minnen i text som nu försvunnit. Känner mig på något sätt ändå lättad.
 
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan knalla ner till bilen och åka till jobbet. Oj lät väldigt... vuxen där! Menar att ska få skjuts av mamma till mitt extremt lugna jobb där vi pysslar mm.
 
För övrigt är klockan inte ens 10 och jag har redan varit igång i 3 timmar, det gillas starkt. Dock stog kakburken framme när jag kom hem vilket inte var lika härligt då innehållet förflyttats till min not so happy mage.
/A
 
Franska rivieran är underbar. Nice är underbart♥
 

July

Tjeena! I söndags kom det några brudar till mig och vi myste ner oss på altanen. Måndag var det jobb igen, igår sköt jag upp mitt pass och gick hem och la mig på altanen istället i Sveriges generösa 30 grader. Sov hos Jennie och Emelie och vaknade i morse av spöregn, inte lika generöst... Tog en sväng förbi Sara, Huddinge och banken (vuxenpoäng), bjöd Alice på middag och nu är jag här hos henne. Här trivs jag, älskar allt med det här stället, sällskapet.

Godnatt peeps


...

Jag saknar dig, så fruktansvärt mycket


Été

Det är inte varje morgon man vaknar halv 8 och har sovit ut, över 11h. Fågelkvitter, mina stora fönster ovanför sängen som ramar in morgonsol och skogen. Nu ska jag göra te då jag mot förmodan blivit förkyld, läsa min bok och vänta på att resten av mitt seglarsällskap ska vakna till liv. Ha en underbar dag folket!


Juli

Heej! Tänkte blogga från mina kära Mac idag men den dissade mig fett så sitter här med mobilen istället.. Igen.. Idag var sista dagen på jobbet, vi var i stan och hade en allmänt trevlig dag med pizza hut buffé! Dock har jag mått och mår fortfarande väldigt dåligt, har varit igång i över en månad och aldrig varit utvilad. Nu ska jag bara äta min grillade middag men la famille, se heartbeats och sen SOVA. 21.00 japp!

Sov hos bästa farmor och farfar i förrgår och ville bara säga det för de är guld värda båda två. I morgon ska jag segla med familjen och sova på sjön. Jag och en bok, funderar på att lämna luren hemma. Ha det bäst!


Doin it right


Monday

Hej igen, long time since last time nono.. Nu är jag iaf på bussen och på väg till Alby, raka motsatsen till mitt förra jobb. Här jobbar jag med administration iställe med helt andra människor. Ikväll blir det grilla och se mysfilm hos mig med järngänget som pappa lite fint kallade dem igår.

Inte för att jag längtar tills sommarlovet är finito men London i höst BOKAT!!!


Beckershof

Kladdar ihop ett litet inlägg nu då jag ska vänta på bussen och sen åka den alldeles för länge!

Har i alla fall jobbat på Beckershof wild camp en vecka! Det har varit både asjobbigt och skitkul. Det är en superfin herrgård i en underbar miljö, skitbra personal, roliga aktiviteter som segling, maskerad (DJ Marilyn Monroe var jag👍), hajk, höghöjdsbana osv. Det har varit väldigt stressigt och jag var den enda som inte kände någon men alla ledare var supersköna även fast jag inte kommer att hålla kontakten med någon! Barnen var veckans höjdpunkt vilket är rätt tur då de är anledningen till att jag var där. Saknar de små filurerna redan... Dagen innan jag åkte hem vart det vin och bastuflotte med några ledare vilket resulterade till massa skratt i bastun. Då mådde jag bra! Om två veckor åker jag till Maggan😃 ha det bra, puss


RSS 2.0