Lay me down

Senaste dagen har jag fixat en massa ärenden. Till studenten, framtiden, ekonomin. Skivor, övernattning i skolan och för lite sömn. 

Saturday baby. 5 days left



Pardon my free thoughts, they are all I have





29 May

Summerlove happens so fast



Pure happiness

Den här kvällen är så underbar. Jag har en spellista med en enda låt som går på repeat. Sweet wet dreams. Jag äter ägg och sill, för att det är gott. Jag sjunger för mig själv, för att ingen kan hyscha mig. Jag skriver, för att jag älskar det. Jag skriver och skriver och snart ska jag titta på serierer hela natten. På Pretty little liars tills mörkret känns skrämmande. För att jag kan, för att jag har TID. Och tid, det är förjävla underbart. Speciellt när man får bestämma över den.

Så snart så snart




Bittersweet Wednesday

Jag känner mig tom men stressad. Hur kan jag slappna av efter att ha skickat in min sista uppsats efter 12 obligatoriska år i skolan? Det är sjukt. SJUKT. Vad ska jag göra nu liksom. Mamma frågade vad der första jag skulle göra var och jag svarade att jag kände för att läsa Harry Martinsons uppföljare till boken vi läste i skolan. Jag kan förstå hennes reaktion.

Samtidigt som det känns som en nystart, som ett nytt skede i livet så känns det som att livet nyss tog slut. Jag vill inte veta hur det då kommer kännas på torsdag. Kommer bada i ett hav av förvirrade tårar.

Nej nu blir det fokus på träning, studenten, Saras och mitt projekt, jobb och FEST Magaluf Bråvalla studenten TAGGA!!

Nu ska jag grilla med tjejerna. Kram på er! 






Le soleil brille




Voting





I can't sleep cause I'm dreaming of you

Älska det som är vackert. Det här är vackert!

Mina hjärtan





Flower power

Jag blev lite inspirerad av Alicias nya skor igår. Hur underbara är dom inte?





Friends B-day

God "morgon" happy people! Hade fantastiskt roligt igår kväll med världens bästa vänner som fyllde år. Mina vänner är verkligen något extra. Ballonger, skumpa, skratt och dansa dansa dansa. Jag älskar att dans nu är en självklarhet för mig, det är så sjukt roligt! Har övergått från en observer till en dancin queen. Eller ja, queen och queen. Jävligt kul är det i alla fall.

KRAM

Resultatet av att man bestämt att man inte ska ta några bilder




Igår








I love the balloons








Weekend in may

Igår vart det sushi ocj plugg på Södertörn, älskar hela atmosfären på högskolor och universitet. Och sen myskväll med naturgodis, paj, pizza, skratta, pilla och Linnea. Bra kväll helt enkelt.






Eat sleep rave repeat

Hej på dig VÄDRET!! Ska vi gifta oss?

Sitter på altanen och njuter lite av lördagssolen medan plugget ropar som en desperat åsna inne på skrivbordet. Nej tack inte idag. Men har man något vidare val? Nej på den med. För övrigt ger mina solglasögon mina ben en fin brun nyans. Men skenet bedrar. Jag får gå runt i dessa tills solen gjort sitt jobb helt enkelt.

Ha en fin dag!



Night update

Hej folks! Det känns som att studenten snart kommer slå ner som en blixt från klar himmel med en chockartad förändring även om man varit förberedd i 3 år.

Det känns jobbigt att tiden går så fort.

Eller så tänker man inte på det utan bara möter varje stund i ögonblicket. What about no. Eller det låter soft men orimligt för mig. Just nu. 

Ikväll var vi på bio. Ögongodis på vita duken är aldrig fel. Nu ska jag sova. Sova ut. U n D e R B a R t




Att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt

Utanför fönstret sjunger en lugn elegi. Den är inte riktigt fullt så sorgsen även om lugnet bland träden gör mig stressad.

Att känna sig utlämnad. Via ord eller handlingar som registreras i andra människor och sedan är utom kontroll. Man känner att man liksom är hela uppfattningen av hur tolkningen blev efter det man sa eller gjorde. Man är en mening eller en handling.
Att känns sig bortvald. Att vara så omtyckt men att ändå inte räcka till.
Att inte ha tid. Och den man har springer iväg.
Att fundera kring moral. Att bryta sin egen moral.
Att vara osäker och rädd.
Att känna att falskhet, rykten och avund finns överallt.
Att vara ung, det är så jävla jobbigt. Ser du in bland träden? De spelar ingen roll, ingenting som ger dig en krypande känsla av obehag i magen spelar någon roll.

Jag tittar ut igen. I trädens skogsgröna toppar, där skymtas en oskyldig vårvind. Lika oskyldig som den tid i livet jag befinner mig i. Låt det jävliga skakas om och blåsa iväg bland trädens höga valv.




Classic

Kvällen igår var otroligt rolig men även givande. Både på Dramaten med bra teater och på en skiva som inte bara gav en en en utmattad kropp utan planer på att lämna sängen, utan också en tankeställare. Ibland rycker verkligheten tag i en och det kan vara riktigt jobbigt.
Ha en fin dag!








BR







Teatertisdag






Morgonstund har guld i mun

Hej lille vän! 




Min dag

Nu är jag 19. Sista året som tonåring och det känns fantastiskt! Hela min födelsedag har varit fantastiskt! En dag i skärgården och sen ut med världens härligaste människor. Efter många timmars dans och shots trippade vi hem i gryningen. Jag är så lycklig att jag är omgiven av så underbara människor! Släkt och vänner, ni är bäst. Bästbästbäst.

Idag har vi bara tagit det lugnt hemma i soffan, skrattat så vi fått ont i magen och beställt hem mat. Behövligt!
Kram på er!




Haha sötis! Titta vad jag hittade i min telefon!

Passande att affären bjöd på tårta!









What a hopeless waste of time

And after the races, he’ll take me to dinner and dancing again, and Thursday to the tennis matches and on Sunday to the country. What a waste of time, dear Jacques. What a hopeless waste of time.




Pure happiness




Här ligger jag och fyller år

Efter en kväll som varit väldigt annorlunda ska jag nu gå på dejt med min säng och mitt headset. Ska lyssna på musik som tar mig långt bort från den värld jag befinner mig i och ska skriva. Hela natten ska jag skriva. Dessutom fyller jag år och jag har världens bästa vänner som grattat mig på skivan! I morgon kör vi!
Godnatt!




Morning

Idag är min sista dag som 18, sen blir jag det aldrig igen. Känns lite konstigt när man tänker så.
God morgon på er och ha en fin dag!



Lovelovelove

 
 

I treasure myself




Jag är redaktör

Så underbart. Nu jäklar ska vi sätta spår i kommunen!



Hyperparadise

Vissa kvällar sprudlar man och allt bara faller på plats medan andra kvällar rör om i grytan. Den här kvällen har varit någon form av mix fast det drar nog mest åt det andra alternativet. Men jag känner att jag behövde den mentala bitchslapen lite. Wakey wakey typ! För övrigt var det otrolig kul att träffa så många man kände och jag testade en nu grej under kvällen som höll igång mitt humör. Nej min hjärna är inte med mig längre. Godnatt världen finaste läsare. Mina vänner är oslagbart det finaste som finns och jag vet att det är ni som läser.
Puss på er!






Yesterday

Skola, prov, möten och för mycket snabbmat. Det var min måndag det!
Kram på er!



Happiness






Världens bästa långhelg

Har haft det så sjukt bra på landet. Bra folk, bra plats, bra musik, bra mat, bra fest, bra allt.

Igår var vi ute igen på sommar som öppnat. Nu har vi festat alla dagar i Maj hittills.
Kram på er!









Chilla lide

Den här helgen har inte varit vad jag förväntat. Inte alls! Men när man åker upp i landet 10 personer varav man inte känner hälften är det nog inte så konstigt.
Skriver mer när vi rullar hemåt för nu måste jag sova!
KRAM på er!







Snart kommer vi aldrig mer tillbaka




RSS 2.0