Åka båt







Frends

Kan man bli kär i en färg? I ett par hörlurar?
 

Butterflies

Jag har världens sötaste farmor. Den här lilla fjärilsslingan gav hon mig för att hon tänkte på att jag gillar fjärilar. Det var längesen jag gjorde det farmor! Men den är urgullig och får nu stå för hela belysningen i mitt rum.



Wednesday baby

Heej! Sitter på vårdcentralen och ska få en nål i armen- igen! Fy fy fy och ush. Annars då? Top model, second hand, Skype i timmar och filmkväll hos Henrik har väl varit det jag gjort senaste dygnen. Och ikväll går båten. The boat. The kryssning! Wiie så kul det ska bli.
KRAM

Här är jag och förra årets tredjeplacerade i top model Sverige!



Muuusic

 
Den här låten får hela mitt liv att dansa!

Hard work work








Monday

Morning people!
Tänkte snart bildbomba er lite med Berlin. Älskade stad. Har inte bloggat sen vi landade eftersom jag jobbat konstant i hyran och så har jag varit trött trött trött.

På plussidan då? Jag har hunnit boka biljetter till lets dance. Har en liten crush där... Haha. Nu är jag uppe med tuppen och ska iväg och ikväll börjar top model. Tagga!!




Mysfaktor on i Berlin





Berlin

Jag har varit en gudinna när det kommer till bloggandet, till i måndags. Jag, Jennie och Emelie bestämde oss för att dra en spontanare till Berlin samma dag och nu har vi varit här snart 4 nätter. Jävlar säger jag bara. Jag är kär i Berlin.

Nu måste vi sova, slänger in lite kollage! För mycket mer bilder kolla in min tumblr, http://anjaswe.tumblr.com
KRAM





Ida tackar sina fans!

Södra teatern


Check it out!




Safe and sound

Igår avslutades kvällen med planka på söder för att sedan komma hem och bara vara. Världens skönaste kväll!

Nu ligger jag och kollar på Frozen, hahahha Olof är min nya idol! "Lets go kiss Hans! Who is this Hans?". Ha en fin dag kära läsare (mostly mina vänner)! Själv ska jag skriva kriminologi när jag orkat upp ur soffan.






Södra teatern

Fin loge, fin byggnad, härliga tjejer, god mat. 5 av 5 toasters. Bildbombar lite nu kära läsare!











Valentines day





Rainy

Gårkvällen bestod av wolf of Wall street och barhäng! Otroligt härligt.

Idag ska jag sjunga. Och sova. Åker nu buss 40 min istället för tåg 10. Varför? Jag älskar att åka buss i regnet och bara sätta mig ner och andas. Jag gör sällan det.






~

På fredag är det alla hjärtans dag. Överhypat tycker många, underbart tycker jag. JA man ska alltid vara snäll men jag gillar ändå den dagen. Jag vet inte varför med blommor och kärlek ja ja ja tack!



Morning Tuseday

Startade morgonen med saffranschoklad och arctic monkeys plus pods. Sitter nu i skolan och diskuterar ledartyper. En toppendag än så länge.
Ha en fin dag!



If you love your job, you'll never have to work again




Undressed

Så känner man sig ibland. Fullt påklädd men så jävla blottad. Men den låten, den är helt underbar



Funday

Älskar att vara spontan. Den här dagen har varit som en berg och dalbana men mestadels har det varit nedförsbacke och pirr i magen.

På kvällen handlade jag och Jennie upp halva Konsum och tog en spontan trip till stan, hjälte en uteliggare och blev varma i hjärtat och gick vidare till Hötorget. Haha sen skuggade vi Emelie hela vägen från hennes jobb på Hötorget till TC. Otroligt bra avslut på kvällen, har nu bestämt mig för att bli spion på heltid, så otrolig kul var det och nu har vi massa filmer att titta på (jag flåsar mest, Emelie går så jävla fort).

Nu sitter vi i vardagsrummet med gott och film. Ja det är fest ikväll! Som svar på kassörens fråga.
PUSS




Konstruktiv kritik

Tänkte prata lite om självbildens påverkan. Varför? Skrev nyss ett arbete om det (3 månader sent yeey) och så såg jag en intervju igår med en bra kommentar. Självkänslan speglas lite i självbilden man har av sig själv och den påverkas mer eller mindre beroende på vad andra tycker om en, eller vad man uppfattar att andra tycker om en. Ju mer man negativt påverkas av vad andra tycker desto lägra självkänsla har man i den situationen. För just det, det är viktigt att man förstår att bara för att man kanske känner sig lättpåverkad (tolka mig rätt) på till exempel sociala medier betyder det inte att man inte kan ha en supersjälvkänsla med en speciell vän eller i skolan. Detta kan vara rätt självklart för många men jag tror fler kan ha svårt att se att man faktiskt består av många delpersonligheter.
 
Nej jag ska inte trassla in mig så mycket i vad självbilden är och allt vad det innebär utan jag tänkte fokusera på vad man kan ha i bakhuvudet om man känner att en negativ kommentar är på väg mot en och man genast blir obekväm. Det är otroligt lätt att säga "men det spelar verkligen ingen roll vad andra tycker." Nej, det gör det faktiskt inte i de flesta fallen. Men jag tror det är viktigt att lära sig se vad som är konstruktiv kritik, vad som är ren skit och vad personen som säger det försöker få ut av att säga det. William Spetz sa i den där intervjun jag nämnde att "folk brukar kalla mig neger men det känns inte så konstruktivt, ba aha hehe ja du tycker jag är neger, jag ska försöka ändra på det!". Jag tror ni förstår mig poäng. Om man kan blir det enklare att ta jobbiga omdömen om en om man bara tar ett steg ut ur sig själv och se händelser objektiva. Då är det enklare att skapa ett plank som alla kommentarer oberört studsar bort på.
 
Slutligen är det där med om kritik är konstruktiv eller inte viktigt tror jag, för är den det kan man glatt ta till sig den för att utvecklas än mer. Så fort du inte tjänar något på vad någon har att säga om dig så är det den säger onödigt att lägga dyrbar energi på. Så fort du inte tjänar något på vad någon säger men den som ligger bakom orden gör det så är den personen onödig.
 
 
 
 
 

Morgonstund har guld i mun






Prèt-a-surf

Har precis hittat det här märket, älskar mönstren!





Rainy day

Sitter i bilen i regnet och väntar på min chaufför aka mamma. Jag och Håkan! Eller han på radion då.. Regn är så avkopplande, varför egentligen? Ska snart möta upp Emelie på cafét för morgonplugg.

För övrigt så börjar vi äntligen boka lite resor för i år. Det är så skönt att ha resor bokade, då har man alltid något att se fram emot.
Ha en fin dag i regnet!




Snart så

Ser fram emot stövlar, lera, sommarnätter, nytt folk, skratt, cider, slitna shorts, grym musik, solglasögon, för lite sömn, för mycket fest och ett jävligt bra BRÅVALLA!






Céline

Min plånbok hade ekat tomt om jag kostade på mig ett par. Men ack så fina.. Kanske kostar på mig ett par till sommaren, tycker verkligen att solglasögon kan lyfta upp en hel outfit.







Soliga Stockholm

Heej! Idag har jag knallat runt på söder i solen med mami tills jag blev helt färdig. Sjukheten kom ifatt mig typ.. Så åt vi världens godaste pasta och testade mitt kassa lokalsinne lite.

Till kvällen fick jag en jävla energi från jag vet inte vart så vi åkte och tittade på lite inredning för att sen plocka upp Emelie för te och plugg. Det blev mer skratt och babbel haha. Nu är jag trött igen och sitter däckad framför mello. Eller ja till och med det här är viktigare än att titta på den skiten, jag menar.. Vad är det här? Sverige som ligger trea på världstoppen i musik och så det här. Melodifestivalen kan inte vara inkluderat i den statistiken. Ha en fin kväll i alla fall!
PUSS









Fuck teknik

 
 
Det värsta som finns är att tappa kontrollen. Så fruktansvärt jobbigt är det. Min gamla dator dog nyss, precis när jag skulle rädda mina 13'000 bilder från hela högstadiet och musikvideor jag gjort själv. Minns när min gamla hårddisk dog, samma panikkänsla var det där men skillnaden med hårddisken var väl att jag blev mer trött på mig själv för att den var dyr och jag blev tvungen att köpa en ny. Han på elgiganten undrade om jag var säker på att den bara gick sönder av sig själv. Ja svarade ja men nej det gjorde den inte. Duns i golvet.
 
FUCKKkKKkKkK vad det här suger. Världens crybaby är jag nu.
 

Spring, I want you

Jag vill ha vårsol i Stockholm
Utefik
Solprommenader
Solglasögon
Skratt i mängder
Converse mot bar mark
Ljusa kvällar
Ljusare tider

Fahrman. 

We❤️it






Baby I'm yours

Vaknade på rätt sida i morse, trots mardrömmar och några timmar tidigare än jag borde. Har legat och tittat på olika miniserier och lagat pannkakor. Magen sa ifrån där och tiden springer ifatt mig. Sjukligheten roffar åt sig all min energi så nu ska jag sova lite till. Allt har i och för sig inte vart frid och fröjd denna fredagsmorgon, jag missar min sista idrottsdag idag... Hade sett fram emot att spela beach volley i veckor nu. Tror dock inte någon vill ha en snorig, hostig men glad tjej i sitt lag. Nej godnatt på er. Eller goddag kanske man ska säga.
Ha en fin dag!



PH vs Flappy bird

Det finns för tillfället två saker Sveriges ungdomar sprider på alla sociala medier, årets paradise samt Flappy bird. Det är inte mycket positiva känslor dessa för med sig så jag har där med kommit på några förslag på hur dessa skulle kunna samverka.

Det första är att nya paradise säsongen kommer ha svårt att bli lika bra som den nyss avslutade. Vi tittare kommer helt enkelt sätta ribban högt. Mitt förslag till de nya deltagarna är att de, inne på hotellet, ska spela flappy bird för att bli ännu mer mentalt rubbade än de gamla deltagarna och där efter göra galnare grejer och där med överträffa gamla säsongen. Bingo!

Men inte bara inne på hotellet kan det irriterande fågelspelet komma till nytta. Varför inte använda flappy bird på castingen för att se hur mentalt stabila deltagarna är? Då behövs ju inga psykologer! Smart va?

Det tredje förslaget är att flappy bird borde utveckla en funktion så man kan använda paradise deltagarnas face som fågel så man kan va dem man inte gillar och där efter mår lite bättre när man kraschar. För krascha- det kommer man att göra! Då slipper alla ungdomar hata sina störningsobjekt på sociala medier och kan istället ta ut sina agressioner på flappy bird. Två flugor i en smäll!

Till sist så har gamla paradisereklamer haft en teasy viskande röst som säger "Du vet att du vill kolla". Varför inte göra en flappy bird reklam och viska "du vet att du vill spela"? Fast nej. Man VILL inte spela.

Men vare sig du är paradise tittare eller flappy bird fantast så kom ihåg, det är bara ett spel!

Pancake morning

 
 

I need a change




Last week










I knew you were trouble

Varför kan jag aldrig ta det lugnt? Jag går runt i min lilla bubbla och sjunger, lyssnar på festmusik, har 1000 bollar i luften och playar 5 olika filmer och serier som jag ser i max 10 minuter vardera.

Ligg still och vila Anja. Lyssna på Ben Howard om du får panik av tystnaden.

Utmattad.



Malade

Vaknade i morse med en rostmacka till hals och kände mig som i en liten bubbla. Då var man sjuk. Gaaaah jag hinner inte vara sjuk.. För lite sömn och stress leder till att hela jag inte fungerar så nu ska jag bara sätta mig framför netflix och lägga livet på hyllan. Om någon undrar vart jag försvunnit.
KRAM



Februari

Heej peeps!

Plugga och träna, så ser mitt liv ut just nu. Har lite ångest på vintern och hittade den här härliga bilden på brorsans instagram och tänkte åh vad härligt att vara brun. Upptäckte sen att det var jag på bilden, blekfis it is at the moment. Upptäckte även att jag körde bil och fortarade inte har körkort, ångest på den med.

För övrigt så blir jag så arg när folk bestämmer sig för vad de tycker utan att lyssna på motparten. Det går ju inte att argumentera med någon som vad man än säger står de fast vid att deras åsikt är det enda rätta? Kan tillägga att det är än mer irriterande när det är en lärare som gör så. Ja you heard me.. Sjukt.

Nu blir det sushimys, puss



Idag är jag så glad




RSS 2.0