Kärlek

Jag är så tacksam för alla runt omkring mig som låter mig vara den jag är. Som har hjälpt mig att kunna sitta här idag att säga att jag är stolt över att jag alltid vågar vara så ärlig, säga vad jag tycker och samtidigt vara stark. Genuin glädje och kärlek i massor. Wow.
 
...och att jag hade räls i nästan 4 år men aldrig hindrade ett leende!
 

Jag, svart & vitt

Godnatt❤️






Weekend

Hade en underbar kväll igår!

Idag vaknade jag med eksem. Lämnade tillbaka allergisminket som ska vara jättemilt, "vad jobbigt för dig" sa hon i kassan. Ja hon skulle bara veta hur det känns att leva i en mardröm.




Fick en gratis chokladboll av gubben i kiosken. Guldstjärna till honom!



Bilder från igår








Beauty and the beast

Så känns mitt liv just nu och jag är båda karaktärerna.

Igår var jag och pillis på healing. Det var väldigt häftigt men jag kände inte så mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro!

Natten har jag spenderat hos farmor och farfar. Jag är så glad att jag tillbringar så mycket tid med dem så länge man bara kan. Världsbäst är dem helt enkelt.
Kram på er!




Inredning & inspiration

Blir så inspirerad av att se ikeas färdigkonstruerade vardagsrum, kök, osv. Har köpt en massa kuddar. Helt underbart att ha en säng full av kuddar.
Kram på er!





Natti

Idag blev det mycket bilder här på allaboutanja.se. Nej men denna hallonpaj måste världen få se! Färgerna! (Lite iPhonefilter på den bara... Schh). Mer paj och kramar till världen och där säger jag godnatt.





Photo

Blev lite inspirerad att rota fram mina egna superhighfashion modellbilder! 





Jag älskar dig så

 
 

Sweet

Veckan rullar på och solen tittar fram titt som tätt. Skoldagen bestod av att titta på lägenheter i London. Hittade en och en annan herrgård också. Inte min budget kanske men drömma kan man ju alltid göra. Fick också reda på NP temat svenska, "hur skriver man?". Intressant tycker jag och svensklärarna, typ. Har precis sett senaste avsnittet av top model som jag så besatt följer. Hittade det här klippet på webben och blev lite varm i hjärtat. Kärlek kan det aldrig bli för mycket av.
Kram på er!

Yes yes yes




Update

Idag är det sool! Den här veckan har redan börjat lugnt och imorn är vi mer eller mindre lediga. Så ikväll ska jag ta itu med massa sysslor hemma men nu blir det att fira kusinen!

Älskar denna bild. Även om jag är ful på den älskar jag den hur det än går ihop. Haha



Monday morning

Hej solstrålar! Det är ju främst mina vänner som läser och ni är riktiga solstrålar ni!

Nu är jag tillbaka och kan äntligen andras ut lite, eller i alla fall ta ett nytt andetag. Senaste veckan har varit en riktig berg och dalbana. På pluslistan: det är vårkänslor i luften! Jag är taggad på livet, jag mår inte illa längre, jag älskar mitt nya hår, snart kommer lönen! På minuslistan: mitt eksem och mina allergier. Bara det. Jävla glädjedödare varje morgon, varje dag, vare kväll.

Ha en fin måndag! Jag är taggad! Är ni?



Give me a ticket







Take a breath

Återkommer söndag kväll, då har den största plugghetsen lagt sig för den här gången.



Sugar baby

Inte konstigt att man blir hungrig när man tittar igenom sina mobilbilder och hittar massa sånt här..






Saturday night

Sitter på TC. Jag och Melissa Horn. Har precis skiljts från mina fina vänner och ja, vi får se vart kvällen för mig.



Glad idag

Jag är så otroligt tacksam. Över mina fantastiska vänner, släkt, familj, allt jag fått vara med om, att jag är jag och att jag är glad. Att vara nöjd i nuet är en oslagbar känsla.



Let's Dance

Senaste dygnen har bestått av aldeles för många fikor, lite för lite matteplugg, prov, lättnad! Och så ny frisyr (tack finaste Madde som alltid gör mig så fin!!) och så Let's Dance med mina favorittanter. Fan vad kul att dansa, verkar så extremt jävla kul asså. Jag satt där med pirr i benen!

Nu blir det livesändningen på tv och snart får jag finbesök.
Kram på er!




Dagens

 

Runt omkring mig

Faul & Wad Ad - Changes 









Snowboard girl

Agerade modell till Saras skolprojekt. Har aldrig stått på en bräda men blev lite taggad nu faktiskt!





Makes me sick

Heej! Helgen har bara spenderats på jobbet. Dock har det varit den bästa jobbhelgen hittills och vi i hyran har i princip bara haft kul och njutit av solen! Inte många som vet att vi fortfarande har snö på anläggningen..

Gårkvällen var inte lika härlig. Min medicin gör mig sjuk och när jag skulle sova snurrade allt och jag fattade inte vad som hände och sen fick jag lite panik tills jag somnade av utmattning. Dax att byta medicin tror jag.

Så idag ligger jag hemma och försöker vila, måste plugga också. Fysiska besvär + plugg går INTE ihop.
Kram på er!



Those days

Har pluggat och jobbat senaste dygnen. Och fått allergibesked. Jävla fan på
det beskedet, tog fel buss sen också. Och så dog mobilen. Resultatet blev en ensam, förvirrad, tårögd Anja på okänd plats. Får man tycka synd om sig själv?

Idag var dagen lika lysande som solen som värmde hela dagen. En otroligt rolig jobbdag, det är inte alla som jobbar med vänner.

Nu blir det semla och soffhäng. Pang lördag helt enkelt.igen utgång idag inte!




Lill-lördag

Igår vart det semla, bokmys i soffan för att sedan åka till andra sidan järnvägen för ett litet tisdagskrök. Krök måste ju för övrigt vara Sveriges fulaste ord, låter nästan som kräk. Hehe.

Mycket skratt vart det i alla fall! Och idag var mitt humör på topp i skolan. Fick A på ett prov jag verkligen kämpat för! Boken jag läser är riktigt inspirerande och min hy mådde mycket bättre av sminket mamma kom hem med igår. Svindyrt allergismink kom min kära mami med igår i en liten papperspåse. Fy satan vad glad jag blev! 

På kvällen vart det mer semlor och mysmiddag för vår lilla trio. Imorn är schemat fullspäckat. Kram på er!




Hejhej Emma!



God morgon!

Somnade tidigt igår, som ett litet barn som somnar så fort man släckt lampan. När jag var liten kunde jag sällan somna, jag var rädd för att missa något medan jag sov. Idag är det underbart, jag älskar att drömma för jag får alltid drömma så härliga saker.
 
Nog om sömn och drömmar. Idag är det ju semmeldagen! Som jag väljer att kalla den, inte fettisdagen. Mamma har förresten bokat en resa till Cambridge!
 

Godnatt♥

When music hits you in the face.

Mars

Idag är det måndag! Kul? Ja, bättre än förväntat. Har nästan feber och har sovit 5 timmar och har bara långa lektioner idag. Dessutom går jag i en klass som tar kål på mina redan lite stressiga känsliga nerver. De tjatar om betyg och inlämningstider och klagar och gnäller och hallå? Vad gör dom? Det finns fler i rummet som måste stå ut med er, låt inte negativ energi gå ut över hela klassen. En gång, fine, men efter varje dag i 3 år.. Det var det jag hade att säga om dagen. Jag är glad, stressad och längtar efter mysiga tofflor, sömn och te.



Måndag

Nyfikenhet och genuin vilja kommer man så långt på. Don't know why I'm telling you this men det är så härligt!



Dagens härliga låt

Som jag hörde och fastnade för när jag gick runt på Arlanda i väntan på flyget till Berlin. Det var spontant och just den dagen var det sol♥

Last days

Heej!
Jobbade 10 timmar igår, har så otroligt kul på jobbet! Så kom jag hem vilket inte var lika kul. Brukar ofta klaga på att jag känner mig sjuk vilket jag igår kom under fund med att det varit lite väl överdrivet. Fick för första gången på år smaka på en riktigt feberattack men bultande huvud, armar, ben.. En svullen ond hals och ja kroppen gjorde uppror het enkelt. Idag blir det ligga i sängen. Inte för att jag har något vidare val, kommer knappt upp härifrån. Får se om jag orkar städa lite, eller kanske läsa lite.

För övrigt så var kryssningen helt stört kul! Träffade massa härliga människor, drack massa drinkar, umgicks med fina vänner och dansade in på morgonkvisten.

KRAM





RSS 2.0