Heey

Här är en bild jag hamnade på på Finest. Man ser mitt lilla ruffs!
 

Ibland så


Bländad

Banan, kokos och vaniljyoghurt, en kopp brittiskt te och sol i ansiktet. Härlig morning må jag säga.
 
Dock kan jag inte borsta tänderna. Mindre kul
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freak

Reklam. Vi styrs av den, vi unga är huvudmål, offer. Vi lever kring den och den finns över allt och kastar sig över oss. Den hittar våra problem och säger att de kan lösa dem.

Ändå vill jag jobba med marknadsföring, internationellt. För står man bakom är det kul, och det finns faktiskt väldigt mycket bra saker också. Bara man själv aktar sig för att söka välmående i ting. För det är det många företag vill få en att göra med hjälp av just det, reklam.


Grinig

Har precis övervunnit min rädsla och sjungit för folk jag inte känner. Visserligen inte för en stor folkmassa. Men allt utanför hemma i sovrummet eller för Maria är en extrem utmaning för mig. Sjunga, jag? Liksom. Dock gick det helt okej trots att jag är grinig över att jag skakade hela låten när jag vet att jag kan prestera 100 gånger bättre. Det var i alla fall en arbetsintervju och jag kommer hata livet om jag inte får jobbet... Fast jag är borta en av tre veckor under arbetsperioden, fast jag gjorde va jag kunde under enorm press och det inte lät perfekt, fast jag helt enkelt inte var lämpad för det jobbet där och då. Istället för att se att det finns en del anledningar till att de inte bör välja mig. Hur höga krav kan man ha på sig själv egentligen?


Münchenbryggeriet

Pic bomb


Torsday

Today: Huddinge, sång, personalkväll med bowling och O'learys på heron och sedan möta upp Jennie och Emelie i stan. Juste, bör klämma in plugg där någonstans också!

För övrigt längtar jag till i sommar då jag ska vara KOLLOLEDARE på ett wild camp!!! Har velat ha det jobbet hur länge som helst och det är rätt svårt att få så just nu svävar jag på moln. Iiiih puss


Jag tycker om dig


April

Det har hänt mycket people. Jag har varit i Frankrikes Nice, i Monaco (skriver kanske ett inlägg om det!) fått sommarjobb(!!!!), firat Elinpelin❤ och allt rullar. För fort! I morgon händer det mycket och gosh vad jag är trött. Snart åker jag till London, färgar håret, blir 18, tar bort skrotet i käften, festar i Maggan, ser 1D live och Gud hur ska jag hinna med allt innan tvåan är finito? Juste, såg JUSTIN BIEBER i måndags också! Bra show, duktig kille, bra musik. Är dock ingen beliber men värt var det.

Pussochkram readers + Idis som bad mig skrivaa


Bonjour


So much to give

Jag minns när jag var liten, då kunde jag helt plötsligt börja gråta och mamma undrade alltid varför. Jag svarade att det var för att jag var så lycklig, så lycklig att jag grät. Den känslan kan jag fortfarande känna ibland.

Perfektion


Shine on you crazy diamond

Jag älskar att skriva, i alla fall på det sättet

Jag och fina Pilla


My life be like ooh aah

Spontant och oförutsägbart ska det vara, så är det bra. Och Hannah, din mamma är jävligt rolig.
 
Sitter och letar solglasögon till Frankrike. River Island och Top Shop brukar inte göra mig besviken.
 
Kanske inte roligaste inlägget, Marcus och Sam är roligare. Titta på dom
 
 

~~~

Brinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är

Brinn pengar brinn
Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden i natt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt

Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar


Den enda vägen uppåt nu är ner

Jag älskar att segla i skärgården, men jag är rädd att blixten ska slå ner i båten.
Jag älskar att filma, lägga till en fet låt till det och klippa ihop en musikvideo, men min kamera har gått sönder.
Jag älskar att bada på sommaren, men jag älskar också godis.
 

Torö

Vackert. Bilderna är på havet, stranden, mig och papi!

https://cdn1.cdnme.se/3919196/6-3/pic_515f5558ddf2b356325730ec.jpg" class="image">


Godnatt

Ska flyga så mycket, har flugit så mycket men ändå är jag tre år igen varje gång jag kliver på ett plan. Eller i och för sig var jag mindre rädd då, för sisådär 14 år sedan. Älskar i alla fall att planera vad man ska ha på sig på och med sig på planet. Varför vet jag inte men skojigt är det.


Dansa med mig

Den dagen jag hittar en man som vill åka runt med mig i en fin liten bil på den Engelska landsbyggden, som vill surfa med mig nere i oceanen, som vill uppleva platser och träffa alla möjliga människor med mig och faktiskt enjoys it, någon som älskar livet lika mycket som jag gör, den dagen blir jag lycklig. 

Give me love

...jag behöver det nu

I förrgår åt jag godis med någon jag dömt som visade sig vara en annan människa. I förrgår blev jag också utskälld av någon jag inte kände.

Igår upptäckte jag att den stora världen är liten och igår pratade jag och Tessan hela kvällen och hela natten. Tiden vi har känt varandra är lika lång tid som jag känt mig själv, det är lite coolt tycker jag.

Idag mår jag psykiskt bra men fysiskt dåligt. Mår illa och är så trött så jag svimmar. Ush den här känslan kan ta sig, lång härifrån.

Och just nu känner jag mig så ensam, så ensam att den enda personen som finns nära är Ed Sheeran genom datorskärmen. Fast honom hör jag bara, för han är ju far away from me. Undrar vad han gör just nu.

https://cdn3.cdnme.se/3919196/6-3/pic_515de3aa9606ee3b9878234c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3919196/6-3/pic_515de3bdddf2b31fbd6d9f77.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3919196/6-3/pic_515de3caddf2b31f53c8918c.jpg" class="image">


April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

Heej people!

Jag och mina mates åkte på fest i lördags, första gången sen i januari ohmygod vad tiden går fort... Hos Ronja var det i alla fall och det var riktigt trevligt :)

Igår tillbringade jag och twins kvällen i mitt rum. Det slutade med nån form av musikal och till slut var jag och min stora teddy de enda skådisarna.

Sitter och väntar på Alice, eller ja jag ligger på golvet i vardagsrummet för att nå mobiladdaren (patetiskt mobilberoende man är egentligen)... Vi ska bara mysa och resten av veckan ska jag plugga... Ush.

Idag är det dag 1 på min idrottsuppgift som ska hålla på 2 månader! Nu- göra rehabsövningar. Skriver de här för att uppmana mig själv typ. Puss


RSS 2.0