31 Januari

Först och främst, Grattiiis till mina fina vänner Tessan och Ylva som fyller 18 idag!!!❤

Kan man göra underverk på en timma? Jag hoppas det i alla fall. För övrigt har mamma nyss flugit iväg till London och lämnat mig hemma. It's not fair


There's something about Mary

Den här jäääääääävla hostan. Dagarna framöver är lite halvt fulla känner jag. Ska hinna med både det ena och det andra. Boka resa, plugga matte, skriva en jobbansökan, gå på sången (äntligen), försöka bli frisk, fester och 18årsfiranden, byta en tröja och ja det var väl det. Innan på måndag!

Just nu är det fashionweek i Stockholm! Hänger med lite bakom skärmarna.

Och bilden, tycktes om den, på mig och min fina vän Randi! Provade hennes pump effect lipgloss där, trodde hela läpparna skulle fräta sönder. Haha puss


Hej Jesper


22.23

Music on. Städa rummet. Lite sådär på kvällskvisten!


Tisdag

Ser nu att mina inlägg är halvt felstavade. Så blir det när man bloggar från mobilen! Har precis sett klassikern Breakfast at Tiffany's! Och ska snart ta bussen till skolan för att stå på öppet hus.


Stuck in bed

Helgen som var va bra! Vi firade Moas 18årsdag ute i vishan hemma hos henne. Hade väldigt roligt med skönt och underbart folk. Och känslor, ibland vill dom inte samarbeta. Fan.

Igår var det att knalla till baka till skolan efter 2 veckors praktik... Vi möttes av att en lärare gått bort så stämningen var så klart konstig hela dagen. Ush

Ligger och snorar i min säng just nu... Ofräscht jag vet de tycker jag också. Ska stå på öppet hus ikväll så vi får väl se hur det ska gå. Ett plus är i alla fall att jag och bröderna håller på att boka resa till Mahaluf!!

XOXO (gossip girl)


Hej

Ligger här nyduschad i min soffa och filosoferar. Eller jag tänker främst på hur jag ska göra ikväll... Beslutsångest- not a good thing.


Baby it's cold outside

-26 grader var det ute i natt, här i ortens köldhål. Ush. Som salt i såren hade jag 3 fester jag skulle på ikväll. Flänga runt i natten liksom men nej så blir det inte med tanke på att jag mår jättedålig och har feber.

Igår kväll såg jag "Torka aldrig tårar utan handskar". Den var mycket mer gripande än förväntat. Satt och grät som ett litet barn. Jag som aldrig gråter till film.

 


Saturday night fever

En riktigt mysig lördagkväll med snabbmat och Emelie för att sedan möta upp underbara Sara och mysa ner oss på ett café. Enda minuset är väl den extrema kylan. Nu ska jag lyssna på lite klassisk musik innan jag somnar! Så himla avkopplande! Puss godnatt peeps

 


Sol sol sol


RIO

 
 
 
 

I'm Yours- Ron Pope

Nu har hela klassen gått på praktik, lat som man är hamnar man i en åk1 på en skola i Ably. Jao. Populär blir man i alla fall, har fått en aldeles egen liten fanclub. Alla vill hålla hand, fråga frågor, ge komplimanger, kramas, sitta bredvid, följa med hem. Märker dock att de små liven inte har några gränser när det gäller att ställa frågor.. "Har du pojkvän?" nääe.. "Har du haft pojkvän?" Jaa.. "Varför gjorde ni slut?" han var dum.. "Varför det?" ........ Älskar när de skrattar för övrigt. Små glada barn gör en varm i hjärtat.
 
Teacher klass 1C
 

3 musketörer


~~~

I actually don't know who I am.. but I would never ever wanna be someone else


Rosé- The Feeling

Skolan har startat. Jag höll tal idag och oh vad nöjd jag är, för en gångs skull! Anjasomblirtomatofacevarjegånghonskaredovisa börjar äntligen sluta skaka och rodnaden går ner. Fan vad jag har kämpat med det där, det är konstigt för klassen skulle nog placera mig bland de i klassen med bra självförtroende. Tre dagar till ska jag gå i skolan i alla fall och sen lämnar klassen de gula byggnaderna igen för praktik- skönt! Just nu ligger jag i min soffa och lyssnar på musik. Ligger här ofta nu för tiden. Lyssnar på hårdrock, lyssnar på låten i rubriken. Den är underbar.

Bilderna... Tre saker i mitt rum just nu som jag tillbringar kvällen med! 1. V.S lotions som luktar som förväntat. 2. Bra bok och klassisk musik som avkoppling. 3. Smoothie! Hallon. Love it love it


The feeling- Rosé

Jag älskar att ligga i min egna lilla soffa
Jag älskar ljudet av regn
Jag älskar när folk ler
Jag älskar tystnaden ute på landet
Jag älskar flygplatser
Jag älskar England
Jag älskar att ge
Men jag hatar att jag inte vågar älska dig


We are never ever getting back together

Rock of ages och Grown ups är två lite udda filmer jag har lust att se just nu. Skriver det här mest för att minnas det själv, inte för att ge er den kbry infon.
 
Ikväll blir det kul i alla fall. Puss

Love this one


Godnatt peeps

Tillbringat kvällen med Pernilla, Erica och Nour. Har haft sjukt kul och har fett med ont i magen :( både för mycket skatt och tjockismat
Puss


-

Jag känner mig ful. Ska man avslöja sånt?


Kvällsupdate

Soffhäng, övningskörning, Hanna & Nicklas. Det var min tisdag det!


Första Januari

Händer idag då? Feeeeest!!!!!! Skoja bara, jag ska sova. Fan vad skönt❤


2013

Hej nya året! Jag älskar dig redan, kärlek vid första ögonkastet. Vill bara säga, innan ja däckar för den här gången, att det här är ta mej fan den bästa Nyårsafton hittills i mitt liv för jag har inte skrattat så här mycket på länge.


RSS 2.0