My dream is to fly over the rainbow so high




MAGALUF

Förra året uppdaterade jag flitigt i bloggen när vi var i Maggan. I år har inte riktigt det engagemanget varit närvarande. Vad har vi gjort då? Det går rätt snabbt att svara på den frågan. Vi har i princip festat, sovit och ätit. Bra musik, fulla människor så långt ögat når och kvällar som aldrig liknar varandra.






Vin och vänner

Såhär kan man summera gårkvällen:






Sverige kokar

Senaste dagarna har bestått av släktmys vid sjön, picknick  på Skeppsholmen, Poolhäng med Sara, roadtrip till Ekerö med mams och Alice för att hälsa på vår saknade lille vän och så en massa bad.






Dreamteam




Homebound





Writing n stuff

Jag håller på att skriva min första novellsamling. För att skriva är helt fantastiskt. Jag blev lite motiverad när min rektor kallade mig "utmärkt skribent" i sitt avslutningstal.

Nu ska jag sova, snart åker vi till Magaluf. Där lär det bli mer drinkar och dans på borden än noveller i solnedgången. Behöver det breaket, längtar något otroligt!!!!!!!!
KRAM

Gårdagen

Idagdagen



❤️❤️





When I met you in the summer





Happiness is such a wonderful thing






En dag i juli, vilken vet jag inte




Full of inspiration




Artipelag








Summer summer baby

Igår kväll möttes vi upp hos Emelie och Jennie medan regnet öste ner utanför. Kvällen förgylldes med kycklingmiddag, tjejsnack och project x.

Idag tog jag tag i livet lite. Fest och resor i all ära, men idag har jag hunnit med allt från att söka jobb, sola och äta räkmacka till att göra om, städa och rensa ur hela mitt rum. Nu känns ett avsnitt av PLL med lite brie otroligt lockande. Men först har jag ett inlägg som måste skrivas.
KRAM

❤️


Reeeker är sånt man eter

Pappa tatuerade mammas fot haha



1 juli

Vi har bokat en resa till MAGALUUUUUF!!! Reunion. Känns hur bra som helst.



Muskö & shrimps






RSS 2.0