Saturday night fever

Jag älskar att åka bil. I regn, i solsken, i mörker, på dagen och som i morse, i fuktig dimma tidigt, tidigt på morgonen.

Första dagen på jobbet var rolig och relativt lugn vilket min förkylning bara talade för. Att se norra Europas största sjukhus i enbart betonggestaltning vad häftigt. Ska bli kul att de det klart sen. För er som inte hänger med i svängarna så jobbade jag som funkis idag under ett öppet hus på Nya Karolinska Solna där de släppte in folk under en dag på begränsade ytor i sjukhuset för att allmänheten ska få se vad som händer innanför murarna.

Nu ligger jag i sängen. Hade önskat att mr förkylning inte var med mig men han är tyvärr rätt dålig på att fatta dissen. Så nu ligger vi här yey.

För övrigt så har någon i området fest. Rätt långt borta i och för sig men de verkar ha satsat ordentligt på ljudet för det hörs en jävla bit. Börjar tro att det är någon projekt X satsning. Bilar där förandet pågår i full rulle åker förbi, folk skriker som att typ game of thrones råder i skogen och när jag öppnar fönstret hör jag Maggios röst "det eeekar över hela staden". Helt plötsligt blev det hela väldigt komiskt.

Godnatt vänner! Skriver alltid lite annorlunda här när jag precis ägnat timmar åt novellskrivande.

Kram på er!


9 dagar kvar!



Vackra vän

Vila och jobb har jag ägnat mig åt idag. Idag har jag mit första eventuppdrag.
 
För någon vecka sen fotade jag Tessan på Östermalm och på Söder. Är väldigt nöjd och det var en rolig kväll, trots kamerastrul.
KRAM
 
 
 

Radiodebut

 
 
Idag var jag med i Sveriges radio P4. Vi i panelen kommer in efter två timmar, lyssna gärna! Jag var lite skakis. Att tala om politiska åsikter när halva Stockholm hör- live dessutom, det gör man inte varje dag! 
 
 

Life

På pluslistan
• Idag hör ni mig kommentera en debatt i SR P4 kl.17.00!
• I morgon ser ni mig på SVT2 kl.17.00
• I höst läser jag praktisk retorik på SU!!!!!!
• På lördag är mitt första event!!!jobb
• På lördag ska jag även gå ut då Emelie och Jennie kommer hem från varmare breddgrader, kulkulkul!
• Klarade att ligga i röntgenmaskinen i 15-20 min utan att få en klaustrofobisk attack, eloge till mig!
• Jag åker till London om en vecka
• Den vackra hösten närmar sig

På minuslistan
• Jag börjar bli förkyld
• Tiden börjar bli knapp för presentfixet





Yoga

Idag har det varit en behövlig dag. Har fixat med en present på förmiddagen, solat lite och catchat upp PLL.
 
Nu har vi precis varit på yoga. Vi hade världens bästa lärare och friheten efteråt var fantastisk. Jag vill bara ut och möta världen. Hela världen. Kände mig som i någon regnskog som i "We are the people"- videon. Älskar den känslan. Nu blir det sushi.
KRAM



And life begins...

Hösten kommer sakna smygandes även om augusti månad ännu är närvarande. Jag älskar hösten, den gör mig glad för den är vacker. Landskapen förvandlas till scener ur en barnasaga. Te, regn och filtar kommer förhoppningsvis hjälpa mig att skriva klart min novellsamling. Dagar längs skärgårdsvatten är förbi.
 
Dessutom har jag två roliga saker att se fram emot framöver. På torsdag ska jag vara med i Sveriges radio P4 kl.17 och kommentera en tidigare debatt mellan politikerna i Botkyrka. Lyssna på mig då!
 
För det andra har jag fått ett jobb- ÄNTLIGEN! Ett eventjobb där jag kommer få olika uppdrag. Intervjun var superskoj och kontoret hade en fantastisk atmosfär. På lördag börjar jag. Ska bli sjukt kul med jobb efter för många lata dagar framför Gossip girl.
 
Godnatt världen. Ta hand om varandra♥
 
 

"Älska ditt jobb och du behöver aldrig jobba igen"

Tiden flyger fram men jag tar tagen som den kommer. Det känns bra och det gör mig glad.
 
Vad har hänt sen sist? Dagliga ärenden och jobb för redaktionen. Det sistnämnda tänkte jag skriva lite om.
 
Idag höll jag i ett valmöte som riktade in sig på en eventuell kommundelning där jag bor. Med högt uppsatta politiker från kommunen i publiken fick jag läsa upp mitt åsiktsinlägg. Lagom skakis men otroligt kul och givande. Jag kom åt en del politikers akilleshälar då debatten blev oroligt het.
 
Fick massor av beröm för mitt inlägg från både vänster och höger. Så jäkla kul! Med positiv kritik mot alla mina tal, inlägg, noveller och dikter börjar jag fundera på om det är det jag ska göra...
 
Fick även beröm och erbjudanden från södra sidan.
 
Det är en sprudlande tjej full av inspiration som ska sova nu.
KRAM



Juni juli augusti











Boat

Jag är så obsessed av att skriva mina short stories. Jag kan skriva hela nätter.

Igår åt jag en fantastisk middag med mamma och pappa. Lite för mätt mötte jag upp vännerna för kryssning. Det tog sisådär minst 4h att bara lämna hytten efter att ha förat.
Godnatt!








Rainy city

Grillkväll, regn, deppglajjor och en otrolig kväll hos farmor, som alltid! Nu står planera, jobba samt packa på listen.
KRAM peeps





#SELFIE

Stolt (...) nominerad till klassens selfie. Fine, det var humoristiskt och jag kan skratta åt det. Dock var det lite jobbigt att gå igenom alla mina gamla bilder idag. Det var liksom bara bilder på mig. Och på mig. Mig. Varför fotade jag mig själv så mycket? Svaret är simpelt, jag ville vara fin, vilket jag inte tyckte att jag var.

Idag tar jag inte många selfies. Idag är jag så otroligt trygg i mig själv (tack BÄSTA vänner, familj, släkt för att ni har den underbara acceptans).

För övrigt känns det en smula obildat att skriva långa inlägg om något så pretentiöst som selfies när man kan skriva om något som intresserar och skapar en dialog.

Jag tänker ändå avsluta inlägget med tre glada bilder. Le mot världen folk! Det ligger något fint i den klyschan.






Vaxholm

Jag blir kär i alla små ypperliga hus längs skärgårdsvatten ute på Vaxholm.








Night night

Lyssna på Alex & Sigges podcast, den är inspirerande.




I love you donut🍩










Strawberries & Chuck Bass

Gossip girl nostalgi och jordgubbar hjärta mig ikväll. Har börjat om och nu är jag fast. Again. Längtar efter avsnittet där Chuck kommer till insikt i sin kärlek till Blair. Måste medge att jag aldrig tröttnar.

Godnatt bästa ni! Jag vet att ni är bäst då det främst är mina vänner som läser❤️



En kväll i augusti

Gårkvällen var fylld av underbara människor, skratt, prat, god mat och en promenad längs hamnen. Världens bästa kväll.

I natt drömde jag om Håkan. Så nu kommer jag inte kunna lyssna på Håkan igen utan att det känns som han i min dröm. Varför Håkan? Jag lyssnar knappt på honom.












Augusti

Efter för många års väntan hade Ida och jag världens mysigast och behövligaste kväll på en bar på söder. Glömt namnet efter för mycket vin och skratt.

På tal om skratt, har ni segt Johan Glans? Igår satt jag uppe i 3 timmar för att se på människan. När jag säger att jag inte skrattar så mycket på månader så överdriver jag inte. Somliga är fantastiska.

Kram på er!



Hot hot hot weather

Idag var första dagen i sommarvärmen som även vindarna var medelhavsvarma. Bilutflykter och dokumentärer med såväl Moa Martinson som Marilyn Monroe har förgyllt kvällen. Har även fixat frisyren. Ibland känner man för en förändring och håret är alltid en bra början!

KRAM

Här har vi Marilyn! Nej, så bra var det inte. Här har vi mig som är Marilyn under en maskerad.



Sailor






To a poet - First aid kit

Hellululu! Vill inleda med min kärlek till pride och allt som har med det att göra. Kärlek och glädje borde vara en självklarhet för alla♥ älska mer!
 
Jag vill även dela med mig av något jag skrivit. Lägger sällan upp texter här men den här blev för kort för att bli någonting av så read it if you feel for it!
 
KRAM
 

"Jag la puzzel en gång. Det är svårt att beröra och övertyga med ord. De måste liksom alltid vara rätt kombinationer på rätt plats för att över huvud taget kunna ha en chans gentemot framtida förmodanden.

Bilden blev aldrig riktigt klar, jag såg det i din blick. Jag var naiv och förälskad i något så pretentiöst så min egen skugga ville omfamna mig av ren empati. Men jag skulle aldrig bli tröstad nog att kunna uttala mig om att det var lugnt, att jag mådde tämligen okej eller till och med bra. Ändå var de det jag svarade alla som på ett eller annat sätt frågade om mitt mående. Det är bra, sa jag och drog lite på munnen. Något annat kunde jag inte svara."

/A

 

Vendredi










RSS 2.0