Världens bästa




Vila

Hejj!!

Resan hem från NYC gick så fort att jag knappt hann blinka. Ännu snabbare var jag hemma och i princip lika lång(kort) tid var jag på Bråvalla.

Bråvalla var kul i år, riktigt kul till och med. Dock kämpade jag hela tiden med att hålla mig igång eftersom jag var fruktansvärt trött. Sov inte på resan hem från NY (1h i bilen till festivalen). Sov inte på Bråvalla (1h i tältet typ), de plus festande till 7am och massa alkohol gjorde att jag inte orkade en natt till. Paniken över att vara övertrött men samtidigt inte kunna sova.

Däckade när jag kom hem i världens underbarare säng och vaknade nu 5 på morgonen efter en lång natts sömn. Fortfarande utslagen dock.

Idag ska jag träffa Sara och bara TA DET LUGNT. Behöver semester efter semestern.

Puss






Bye NYC

Det har hänt en lite rolig sak här. Har nämligen pressat i solen med bara halva ansiktet insmort. Ser alltså ut som en maskerad ninja. Utan överdrift så ser det ut som att någon målat mitt ansikte i denna udda maskering.

Man kan ju hoppas att det är borta till Bråvalla :)) gärna :)) plz :))






Här har ni skönheten. Har fått ha keps i 2 dygn, för coolt för mig.
"Go all in or go home" - said Anja never to the suncream 



New York

Hej!

Har varit dålig på att skriva så nu gör jag det.

Så, vad tyckte du om det stora äpplet då Anja?

Jag tycker mycket om den här staden. Tycker om The rawness som finns här och var. Tycker om hur man springer på filminspelningar, ser fler gula cabs än man har både fingrar och tår på samma gång eller hur hela staden plötsligt blir så liten från top of The rock.

Även om livet i staden är fascinerande så är jag inte alltid imponerad av pulsen dagtid. Det finns ingen charm på ett stekhett, smockfullt 5th av.

Jag känner på mig att nattlivet gärna vill ta min hand och visa. Visa hur staden inte går och lägger sig. Men jag har gått och lagt mig varje kväll och har därför missat den delen under denna resa. Det gör inget, jag har fått uppleva så det räcker och blir över.

Här finns verkligen allt. Allt är mycket, därför krävs tid.
Vi har varit här länge för att vara en vanlig stadsresa.
Ändå finns det så många upplevelser, plaster och människor som fortfarande ropar "kom!".
En annan gång, svarar jag, för nu ska vi åka hem igen.









NYC

God morgon New York city!

Jag älskar dig redan.







RSS 2.0