WISH

Hello people!
Har inte så mycket att säga mer än att DJkursen var grym, jag saknar min pojkvän och just nu vill jag inget hellre än att åka till London med en plånbok större än London it self!

BRS

Först var jag mitt i det, mitt i den tiden som var den bästa i mitt liv. Sen gick jag ur det, rätt snabbt och insåg inte då hur extreeeeemt mycket jag skulle sakna det. Nu var det länge sen, men direkt när jag påminns om det får jag ångest. Det blir aldrig som då och det är för dyrt att ta tillbaka. För det kostar tid, tid som är det dyraste man har. Men ibland börjar jag fan fundera på om det kanske är värt det. För den känslan är så oslagbar.

Discjockey

I morgon, då kör vi. Gaah vad kul!

Bilder, we❤it


Nightmare

Hade mardrömmarnas mardröm inatt. Döda barn, en båt, you name it. Skulle bli en bra story, fast dessvärre är jag inte författare...
Känslan följde i alla fall med mig resten av dagen, så hela måndagen som skulle blivit en awesome studiedag då man kan chilla galet hemma, springa runt i underkläder med hårborsten som mic och sjunga blev istället en ledsen Anja i soffan framför svenska hollywoodfruar. Maria Montazami asså, marry me!

För övrigt kommer den här fina tidningen slinka ner i brevlådan en gång i månaden från och med nu, me like big time!


White red thing


Kvälls update

Många har ju någon typ av fetsih, typ skor eller väskor för många tjejer. Jag har aldrig blivit obsessed i ett par skor, aldrig dött för en snygg designerväska. Men de här nere är nästan to die for!
Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på Hannah Montana movie. Love it love it.
Puss
 
Nelly.com

Night out

Partyparty all night long! Eller inte direkt, vi blev utkastade klockan 11 och tog en taxi hem. Måste säga att taxiresan hem var kvällens höjdpunkt haha! Nu, åka cross!
Puss


Gorgeous Rosie

 


It's a long weekend

Hello fellas! Har haft en del bloggar förut så jag kör bara pang bom rakt på nu! Idag är det lördag och jag sitter på bussen på väg till en fest. Ska bli kul att komma ut lite, inte tänka och bara vara. Sen är det ju ett plus att träffa min fina pojkvän.
Puss


RSS 2.0