Happy new year


Countdown

Tycket det är kul att titta tillbaka på året som gått, coolt är det. Så mycket som hänt som man inte förväntat sig. I och för sig blir nästan inget som man förväntat sig. A lot can happen in a year. Älskar det.
 
Däremot tycker jag nyår är överskattat. Eller inte själva nyår utan själva grejen att allt ska vara så perf. Man ska ha snyggaste nyårklänningen, skorna, vara på årets bästa fest och ha sjukt jävla kul. Många känner pressen på att de måste bli lyckat. Slappna av lite folket, att ha kul är väl det viktiga känner jag. Behövs allt de där andra för att kunna ha kul?
 
Jaaaa jag fyller 18 då. 131 dagar. Det är inte överskattat, det ska vara perfect.
 
 

Nämen titta vad jag hittade i min säng


HEJ HENRIK

;)


De sista dagarna det här året

Hello fellas! Hade kul igår med öl (ush) och nytt gammalt folk. Imorn blir det shopping för tredje dagen i rad och min plånbok ekar faktiskt inte tomt. Snart är det nyår också shit. Vet jag vad ja ska göra än? Ja lite halvt men ändå inte. Panik över det? Näe.

Puss


Här kommer natten

Sitter på tåget med lugna favoriter i öronen. Stockholm är fint på vintern och jag blev positivt överraskad över årets rea. Har införskaffat mig två metallictopar och en söt rosa liten sak idag.

Nu- Sara❤


Who's Victoria and what's her secret


Trött

Känns nästan som jag fått en ny familj på bara två dagar. Har sjukt kul på jobbet och pengarna rullar fint in på kontot. Nu ska jag vara social här på familjekvällen och sen ska jag skissa på en sak. Puss och godnatt lovers

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3919196/images/2012/pic_50db68b3ddf2b32d02006329.jpg" class="image">


26 December 2012


~

 
 
 

Work

Första dagen på jobbet idag! Så behöver ni hjälp med att ställa in skidutrustning så är jag nu proffs. Sköna arbetskolegor och kul att se alla som glider runt i backen. Flottsbro har öppet 9-18 om någon känner för att åka lite. Själv vill jag bara sova, mina fötter kills me. Godnatt fellas❤

 


Very merry christmas


Julafton

Mysigt dedär med julafton, presenter, god mat och tjocka släkten. Jag körde på röda läppar och glitter idag! Har fått massor av superfina saker i julklapp och det känns som att jag ätit för hela året. Har spelat lite Texas holdem nu på kvällen också och kollat på Karl-Bertil my man❤ älskar att umgås med mina knäppa föräldrar och världens bästa lillebror. Puss


GOD JUL

Merry christmas kära bloggläsare!❤

Flo Rida's "I cry" spelas om och om i mina högtalare just nu. Kan inte sluta lyssna på den. Även fast texten kanske inte passar på självaste julafton så älskar jag känslan jag får av den.

Godnatt och god jul önskar Anja och... Ehh... aa


Vet inte om jag är klar


Waiting on the rain in December

Hemma från ett hektiskt SKHLM där folk köper de sista klapparna. Vi köpte lite grejer till lillebror, ett pokerspel bland annat (läs inte det där James).

Vet att bilder är det man kollar på så här har ni min outfit idag haha och så jag just nu. Puss


Wish list

Har slängt på min mysiga julskiva på min stereo och sitter och kollar lite vad jag har önskat mig i julklapp. Har redan fått min efterlängtade underbara jacka♥ Men här är lite av det jag önskat mig till i morgon! 

Snowy Sunday

Dagen före den stora dagen idag. Vaknade nyss och tog alla medeciner och krämer mot min muskelinflammation och snart ska jag och lillebror ut och hugga en gran. Eller sno. Hihi kriminellt.
 
 
 

B to the rolle


Sandra- Maria Magdalena

Det är sommar och luften är ljummen. Mörkret har fallit över den lilla småstaden, någonstans i någon av medelhavets alla länder. Jag tror att jag känner igen den där känslan, den jag kände när jag var med min familj på väg till en restaurang, en restaurang där vi hade suttit på takvåningen och ätit, någonstans i medelhavsländerna. Den känslan känner jag i hela kroppen. Jag ler, ler stort. Trippar på kullersten i högklackat. Ändå känner jag mig lätt, jag känner mig fri och jag är vacker. Jag har en klänning som faller ner längs höfterna. Jag är lycklig, jag känner att jag älskar, älskar livet och älskar nuet. Behöver inget för att mitt liv ska bli komplett, det är redan komplett. Kvällen har varit härlig. Känslan har jag känt förut. Kanske på väg till den där restaurangen. Jag tror det var Italien.


Bloodstream- Stateless

Hej! jag lever, för det första. Däremot är jag ingen trogen bloggare, skriver bara när jag har lust vilket inte blir så superofta. Däremot så har jag ägnat en hel del av den här morgonen till att kolla igenom mina gamla bloggar och just nu har jag 5 stycken! gosh vad mycket jag skrivit förut. Började blogga samtidigt som Kenza herself, desvärre gick ju hennes statistik upp en aning mer än min. Dock är det här min enda "öppna" blogg då de andra är kvar med lösen som minnen!! Har ju över 4 års tid i text.
 
Idag ska städa mitt rum och sen åka på match- Djurgården spelar. Fick Jullov igår, så extremt supermegaskönt. Ska ta vara på det här lovet och fixa med lite saker. Läste en grej en tjej skrev i sin blogg som stämde in så bra.: Jag vet inte vad som är värst, att alltid känna att man vill göra alla andra nöjda, eller att aldrig riktigt bli nöjd med sig själv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0