Wild Camp

Jag beundrar mig själv, för i den storm jag går sluta jag aldrig kämpa. Jag är lika glad och lika stark.

Har varit på Beckershof en vecka nu! Härlig miljö, underbara kids och ett slitigt jobb som kräver ett inlägg i sig. Godnatt så länge❤


~

Look at me
I Just can't believe
What they've done to me
We could never get free
I just wanna be
I just wanna dream


Thank friday it's Friday

Hello guys! Today is a great day and I'm going to central sthlm to shop a litte bit. I'm a bit sick though... Kinds sucks cuz I have work on Sunday... Mom just booked a trip to London and even if I should be happy does something feel wrong. Menories never dies

Torsdag

När det väl kommer till kritan spelar det ingen roll. Men det tar en tid att komma till kritan.

Det är så sant så sant. Nu har jag sommarlov och har haft en megamysig dag med farmor, hennes syrra, lillebror och lillkusinen! Och efter en najs kväll rullar jag back to where I came from


Jag förstår nu, men det gör ont

Hej bloggen och alla läsare! Allt är så konstigt ibland men man blir starkare, man växer. Lite till. Jag älskar min mamma, hon är min största förebild. Hon satt här nyss, hon tröstade och hon gick. Något har uppenbarligen hänt, jappjapp. Vadå? Ja det är inte tillräckligt relevant för att skriva här.

Nu ska jag knalla till köket och äta frullebulle. Har två sovande tvillingar i min säng och åska utanför fönstret! Idag blir det plugg och träffa världens bästa tjejer.


~

Om man tycker om någon väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt mycket, älskar man den då?


Pure


Torsdag

Jag hatar förändringar... Det är jobbigt men för oftast något bra med sig! Får panik på studenten... Att allt kommer se så annorlunda ut. Dock kan jag sätta mig ner och andas, det är ju ändå ett helt åt kvar.


Sommar

En vecka sen jag skrev ser jag! I helgen har jag varit på bio och sett baksmällan 3, GRYM! Med risk för att låta för tonårsaktig så måste jag medge att bradley är sjukt jävla snygg.

Söndag natt var mysig och i går var jag på slutskivan för treorna i min skola. Grymt lyckad kväll som inte riktigt blev som vi förväntat oss! Skönt folk, dansa fötterna av oss i klackar och en jävla massa skratt! Efter några timmars sömn gick jag upp i morse och klippte håret, trendigt och snyggt blev det. Mötte upp Emelie och Jennie för lunchbuffé på bamboo palace och promenad genom hela Stockholm! En stad som är en enda jävla fest som stinker öl. Är så jävla taggad på studenten. Knallade förbi norra real där firandet var i full gång, vill ocksåååå hihi.

Nu sitter jag ensam på espresso house och och spanar på folk. Pussochkram


RSS 2.0