Dream a little dream of me

London by night is amazing. Goreous street lights and laughter everywhere!






Halloween

Idag har jag, Louise och Paulina shoppat tills fötterna värkte. Så härliga tjejer det där!! Vi gick runt els centrala London och har hunnit besöka alla svenska måsten. Så har mamma och jag tagit en cider på rummet och nu sitter vi på en supermysig brittisk pub vid Covent garden.








Arrived

England i mitt hjärta. Så sant som det står skrivet. Ligger i sängen i lägenheten vi hyrt mitt i centrala London och mina ögon bara rinner. Hösten gör dom helt konstiga. Jag trivs i den här staden i alla fall och imorgon ska jag möta upp Louise och Paulina för shopping!!
Kram på er

Jag vet inte varför mami ska langa sina ocharmiga sidor på alla mina vackra bilder... Fast lite söt är hon ju, min mamma!






Classic




Granny shirt




Bonne nuit

Ibland hittar man inspiration överallt, man springer in i den vart man en går och de omringar en överallt. Det kan vara när man kliver in i nya händelser, fina vyer, ord och gester från andra människor, musik, bilder. Väder. De små rusen man får, som peppar för framtiden men är så sköna i nuet. J'adore.





Smiling is the best weapon

Hej guys! Ligger i soffan med awkward vilket är way more underhållande än den tomma resväskan. Eller het tom är det inte, har slängt ner lite kläder som aldrig sviker och lite engelsk läsning. I morgon flyger vi och i morgon vid den här tiden är jag i England.

KRAM



Autumn break

Jag har jobbat på rosis och hängt med vänner. Idag var jag med Alice i stallet, älskade plats!

Har en konstig känsla i magen. Det är mörkt, regnigt och stormvarning. Jag gillar inte fysiska saker man inte kan kontrollera för det är så himla obehagligt bara. Och på onsdag flyger jag till Londres! Finally.



26 oktober

Mina ögon kliar. Mycket kliar dom. Jag vet inte va klockan är heller. Efter världens härligaste kväll hos Frida som fyller 18(!!!) så drog vi ut och sen ville jag hem eftersom mina ögon tar död på mig. Träffade en gammal kompis på gatan (haha) som gjorde mig sällskap hem.

Insåg nu att jag borde tagit bara eeeen buss senare.

Juste, skrev högskoleprovet i morse. Eller hela dagen.

KRAM







Word




Friday baby

Handla med mamma. Powerwalk med Pernilla. Mysmys med Marre, Emelie och Ylva framför Downton Abbey med chokladfondue. I morgon skriver jag högskoleprovet. Produktiv dag!

KRAM



Underground

Kom att tänka på en grej. Jag tycker verkligen inte om att åka tunnelbana, fast ändå så finns det riktigt många fördelar med detta transportmedel. Det negativa är att jag som yngre inte gillade instängda utrymmen och var rädd att tuben skulle fastna i de trånga, mörka gångarna. Spökhistoier som "Silverpilen" ger mig fortfarande gåshud och förföljerser och rån på natten nere på perrongerna ger mig dåliga associationer. På de gamla tunnelbanorna luktade det alltid hundskit förr och på TC blåser det alltid när man väntar på sitt smockfulla tåg. Blåsten resulterar i att ett välkammat hår blåser för hela facet, främst framför ögonen, och man ser ut som en hårboll. Har man otur kanske man missar tåget också eftersom man inte ser någonting.
 
Jag är ju egentligen ingen negativ person. Men come on, tuben är inte så fancy i Stockholm. Den är lite fascinerande faktiskt med alla gångar och ödestationer men inte mer än så. För övrigt så finns det väll ett fåtal positiva ting att plocka fram med Stockholms tunnelbana. Tågen går typ överallt i hela storstockholm och man kan ta sig fram fort. De har burit mig till många fester (och tvingat mig ta den avskyvärda nattussen på hemvägen). Det är en rejäl mix på trafikanterna vilket gör att man kan spana på folk. Och slutligen, igår hade de värmeslingor i en bänk på perrongen vilket en kall ung fröken som jag uppskattade otroligt mycket. Blev lite varm i hjärtat där och ännu varmare i baken.
 
KRAM
 

Glad

Jag älskar när människor inspirerar. De gjorde Skavlans gäster idag. So much! 


24 Oktober









Vänner i världsklass

+ bästa Frida som var fotograf!




Just another Wednesday

Heej! Rullar från storstan, jag och en cheeseburgare. Har precis varit på kurs och ska hem och käka kakor.

Idag har vi sprungit runt som zombies i skolan (bokstavligt talat) och skrämt skiten ur de andra klasserna! Älskar halloween och poängsamlartävling till studenten.

Om exakt en vecka flyger jag till mitt älskade Londres!

KRAM




Monday baby

Ligger i badet och klockan är halv 7. Är utvilad vilket är underbart och ute är det mörkt. Sådär som det bara är på höst och vintermornarna. Haha är lite spänd inför min hårtvätt då jag drömde att hela toningen åkte ur i tvätten!

KRAM



Rose

Forheadkisses of my patents makes me feel like a Little girl again.

Igår kväll hade jag en jättemysig kväll hos Hanna, jag, mitt pajade knä och cirkus 30 andra! Världens härligaste människa!

Idag har jag pluggat, bakat och umgåtts med hela familjen framför Solsidan. Äntligen är det tillbaka.

KRAM

C'est Octobre

Inte blivit så mycket text på senaste tiden, man säger ju att en bild säger mer än 1000 ord!

Det enda min vecka bestått av är krångel kring min knöl. Först vårdcentralen som skickade mig till akuten. Sen tonade jag håret någonstans där emellan (äntligen). Sen tillbaka till akuten tidigt på fredagsmorgonen med farmor och hennes sis. Världens skönaste tanter dedär två. I väntan på att få komma in fikade vi på espresso house och efter besked om kallelse från sjukhus fick jag än en gång inte ta bort knölen.

Vi gick runt på stan som det alltid blir med dessa två. Sen skyndande jag till skolan för mössprovning (fett dyrt) och så vidare till Tessan, sen hem och äta räktallrik och chokladmousse. Slutade kvällen hos bästa Louise där jag är nu! Mysmys men med en fet huvudvärk. Måste varit från när jag provade mössor och skakade på huvudet för att se om de åkte av..

KRAM










I need a change

Något litet, bara det är något! Så jag har beslutat mig för en förändring som sker i morgon. Och en annan, fast den är ofrivillig.

Coats och boots, höst höst höst.

Inte blivit mycket text på senaste tiden, klyschan säger att en bild säger mer än tusen ord.





~

Oooooh oh baby, I just want you to dance with me tonight



In my ears




17 days to go

Hi folks!

I går var jag tillbaka på cafét! Synd bara att vara inne hela dagen när det var världens finaste höstdag ute, fast nu är jag lite rikare till London.

I morse åt jag en rejäl frukost och tog ett bad innan jag nu snart ska tillbringa ännu en dag på café. Tack och lov ska jag inte jobba! Testade grönt te i morse och funderade på vad skillnaden skulle vara nu när det är mycket nyttigare. Fick ju svaret klart och tydligt när jag smakade på det... Man kanske vänjer sig?

Ha en fin söndag!





Friday

Stressig vecka men nu är det för en gångs skull lugnt för ett tag. Annars händer det inte så mycket bortsett från att jag hållet på att textsätta min egen låt!! Har otroligt höga krav och sitter och kladdar varje ledig minut!

Kvällen var riktigt bra, det är något speciellt med tjejkompisar man känt i flera år men man knappt hinner träffa längre. Tack Madde för en grym kväll!



Tbt

Glad och brun, det försvann lika fort som solen. Älskar hösten men jag hatar att det bruna liksom rinner av i regnet.




Dreamboy




Kär i härliga dagar

Idag är en sån där dag som började hemskt(!!).. Fyy jag kände mig som en levande grottmänniskan på väg in i helvetets dag. Så träffade jag min lilla smultronfarmor som räddade min dag. Så med ett leende på läpparna ger jag mig av till skolan.

Ikväll hoppas jag det blir grymt på projektet. Hade vanligtvis skrivit "ikväll kommer det blir grymt" men det känns lite fail om det suger liksom?

För övrigt ska jag resa runt världen. Hela världen. Men inte nu för nu ska jag resa till skolan.

KRAM




City

Härlig dag i stan med lillebror plus vän.






M.M

 

Golden sound

Jag blev lite kär i de här Frendslurarna. Frågan är bara om ljudet lever upp till den guldvita designen.
 
 
 
 
 
 
 

Sunday funday

Det var dimmigt I morse. Jag gick upp tidigt och åt scones. Nu ligger jag i soffan, lyssnar på HAIM och väntar på att två trötta boys ska vakna så vi kan åka in till staden!

KRAM





Life happens






Lalalalalove

Johannes har med sig hur mycket choklad som helst från Tyskland. Är typ besatt, så gott är det. Så lite positiva inslag har den här oglamorösa dagen haft i alla fall. Undra om man kan åka på typ chokladprovningsresor😍




Friday night

Gårkvällen på toxic vart inte så lyckad. Jag mådde lite halvt skitdåligt, drack för många shots och hamnade hos världens snällaste Henrik. Tack!

Idag har jag fokuserat på att andas och sovit bort det mesta av illamåendet. Rent psykiskt mår jag bra i alla fall och har bosatt mig i soffan framför Glamourama. I morgon blir det shopping med James och hans tyska vän som vill ha tips på bra brands i Stockholm och han har utsett mig till någon form av guid. Nu ska jag sova, synd att det slutade regna. Det är så mysigt att somna till regn.






Igår

Igår gick jag, Emelie och Ida på G-STARs Women's night. Det vart lite mycket bubbel och tilltugg haha de hade lite överskott på maten. Gratis är gott👍 haha.

Så lyssnade vi lite på Ison och så drog vi oss hemåt. Idag är jag trött. Som vanligt då. Trött och glad!






Smiling lady

Känner för att skriva något peppande inlägg!
Tycker sånt är så inspirerande att läsa själv men det är så ont om sånt på andra bloggar. Kanske dålig på att researcha? Det handlar mest om dagens fika och vilken coat som passar till dagens outfit. Rätt intressant tycker jag väl i och för sig också, värsa paparazzin i min egen stad, har typ bilder på allt jag ätit ute..

Men som sagt, pepp och inspo är så härligt bara så jag ska fila på den.

KRAM




Kvällsuppdatering

Heej! Jag är så peppad på att plugga, träna och hösten rent allmänt! Träningen går lite sämre nu när jag blev lite halvsjuk men känner att skogen lockar förvånansvärt mycket. Hösten har i alla fall redan börjat riktigt bra. Det enda jag skulle vilja klaga på är min extreeema magsmärta just nu.. Dör inombords av hungriga kackerlackor känns det som. Så nu ska jag göra det jag är näst bäst på- sova! Min största talang bevisades ju ikväll vara att äta, tror det var där magen sa ifrån. Ska fan äta ceacarsallad resten av livet! Gottigottgott.

För övrigt har jag ägnat kvällen år glamourama och en lång promenad!

Good night sleep tight and don't let te bedbugs bite!




Oktober

I soffan mes prinsesstårta och Tyler Oakley. Love those days


Leaves are falling, October is calling

Fyndigt! Ligger i soffan och missar ett prov, inte så trevligt. Oktober är här och vilket betyder att London närmar sig, it's gonna be woooonderful. Ha en fin dag♥
 
 
 
 
 
 
'

RSS 2.0