Nattkladd

Vår relation var en öppen spis
Pumpande hjärtan föll ur takt på något vis
 
Jag såg dig växa, pojkvasker till karl
Så brann vi spisen tills inget fanns kvar
 
Vår aska flög i vinden, iväg, bort och långt
Ensam kan andas, vi hade haft det rätt trångt
 
Nu var du blott ett minne på öppet hav
Jag skulle aldrig glömma den tiden du gav
 
Den hade varit full av glädje, en enda lång dans
Men när stråkarna tystna försvann den nånstans
 
En del saker i livet kan man inte rå för
Som att kärleken vår nu drunknar och dör
 
 
 

Tisdag

Idag var det första dagen på jobbet. Jag är otroligt taggad (mer än jag ser ut).



Måndag

Jag vill läsa alla böcker
Jag vill se alla filmer
Jag vill se alla länder
Jag vill möta alla människor
Jag vill ha alla utbildningar
Jag vill prova alla yrken
Jag vill allt

Ibland vill man för mycket men eftersom tiden drar i en likt ett rastlöst barn tvingas man motvilligt prioritera




Anja X4

Anjis - Ida
Anjisen - Sara
Änji - Pernilla
Anjispanjispäronpuff - Marre

Hahaha creativity deluxe, nicknames by my friends! (Varför engelska?) ingen vet.

Fridayyy

Hejhej bloggen! Och hejhej Ida! Om du fortfarande orkar läsa min blogg trots alla selfies haha.

Den här dagen har varit fin på många sett. Gick från lite halvt arbetslös till anställd (soon, måste skriva på avtal och grejer). Åt middag med fina Sara, drack bubbel och pratade energiskt om livet i någon timma och sedan bar det av vidare. Det blev ett mysigt avslut på kvällen även om livet ibland inte är den där fina bröllopsvalen man önskar att det var. Men den därbröllopsvalsen, den kommer någon dag. Och vid det skeendet kommer man tänka "vad fort allting gick".☀️

Godnatt solstrålar!



Energi

Hej! Nu vill jag skriva, så det ska jag göra.
 
Vill skriva för att minnas dagar som överraskar en. Igår var en sådan dag och idag var ytterligare ett exempel på en sådan dag.
 
Igår gick jag hemifrån mig till min farmor och farfar. Tullinge till Tumba, ca.7km. "Oj, har du gått från bussen?" utbrast farmor när jag och mitt röda ansikte gjorde entré, "nej, jag har gått hemifrån". Ibland är det kul att göra något för att sedan kunna njuta av tillfredställelsen av att bara kunna säga att man gjort det.
 
Hade en otroligt mysig dag, skrev ut massor av texter jag skrivit och väl hemma tog jag mig i kragen och läste en bok. Avslutade gårkvällen med skratt i soffan med mamma och en spännande konversation vid sidan av det via telefon.
 
Idag var en dag som överraskade mig ännu mer. Förväntade mig en skräckupplevelse på jobbet då jag skulle ta mig in på massor av företag och dela ut en sak. Kunde inte sova, ville gråta som Lisa 3 år på pendeln in. Skulle besöka minst 10 företag vilket gjorde mig spyfärdig. Det slutade med att jag besökte 66 företag, hade jättekul där jag sprang från kontor till kontor. Hade roliga samtal med kollegan på rasten och shoppade lite när jag blev klar, mycket tidigare än planerat. Jag åkte även mycket hiss, vilket var bra KBT eftersom det är något jag ibland finner mycket obehagligt.
 
Åkte hem vilket är en parantes. På vägen hem lyssnade jag på Värvet där Bard blev intervjuad. Otroligt intressant. Bytte om och fixade snabbt till ansiktet så att de få timmar jag sovit inte skulle yttra sig i mitt utseende. Väl tillbaka i stan var jag på väg till en arbetsintervju som kändes som något som skulle gå obemärkt förbi. Så blev det inte. Redan i hissen kom adrenalinet och kvinnan som bröt på polska sa att jag var vacker, TACK, vad en sådan kommentar kan lyfta en.
 
Under företagspresentationen exploderades Kafkas förvandling inom mig och från passiv blev jag en blodtörstig kandidat, jag skulle ha det där jobbet. Om jag får det eller inte, det vet jag inte än. Men i vilket fall som helst hade jag riktigt roligt på kontoret.
 
Och på tal om när vuxna pratar, den tredje händelsen som förgyllde dagen (kvällen) var när jag skulle möta mamma. Jag trodde tåget hem kallade men istället mötte jag mamma och hennes arbetskollegor på en restaurang vid Liljeholmskajen. Satt i timmar och lyssnade på deras diskussioner. Ibland är det så givande att luta sig tillbaka och bara lyssna - på vuxna människor. Jag var på så bra humör på väg ut från restaurangen att jag råkade flirta lite med servitören och han verkade inte misstycka, haha.
 
Avslutar med att skriva att något jag fastnat för är Axwell och Errol Reids "Nothing but love". Det vilar något otroligt prestigelöst och vackert över I got nothing but love for you.
 
 

Dramaten





I morgon är det måndag





Fifty shades





Fredag 13 februari

Jag har alltid velat växa upp snabbt. Vara så säker på allt, våga allt, inte bry mig om andras åsikter så vidare de inte är konstruktiva och göra precis det jag vill. Det går inte, tror jag. Det gå mer eller mindre, men att livet är en schlager vid 20 års ålder finns inte. Inte i perfekt substans i alla fall. Det får jag leva med.
 
Trevlig otursdag allihopa! Min har varit fantastisk hittills.
 
 

I Love




New in




Next -> London






T.G







Diamond




Theilska








RSS 2.0