PH vs Flappy bird

Det finns för tillfället två saker Sveriges ungdomar sprider på alla sociala medier, årets paradise samt Flappy bird. Det är inte mycket positiva känslor dessa för med sig så jag har där med kommit på några förslag på hur dessa skulle kunna samverka.

Det första är att nya paradise säsongen kommer ha svårt att bli lika bra som den nyss avslutade. Vi tittare kommer helt enkelt sätta ribban högt. Mitt förslag till de nya deltagarna är att de, inne på hotellet, ska spela flappy bird för att bli ännu mer mentalt rubbade än de gamla deltagarna och där efter göra galnare grejer och där med överträffa gamla säsongen. Bingo!

Men inte bara inne på hotellet kan det irriterande fågelspelet komma till nytta. Varför inte använda flappy bird på castingen för att se hur mentalt stabila deltagarna är? Då behövs ju inga psykologer! Smart va?

Det tredje förslaget är att flappy bird borde utveckla en funktion så man kan använda paradise deltagarnas face som fågel så man kan va dem man inte gillar och där efter mår lite bättre när man kraschar. För krascha- det kommer man att göra! Då slipper alla ungdomar hata sina störningsobjekt på sociala medier och kan istället ta ut sina agressioner på flappy bird. Två flugor i en smäll!

Till sist så har gamla paradisereklamer haft en teasy viskande röst som säger "Du vet att du vill kolla". Varför inte göra en flappy bird reklam och viska "du vet att du vill spela"? Fast nej. Man VILL inte spela.

Men vare sig du är paradise tittare eller flappy bird fantast så kom ihåg, det är bara ett spel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0