Vackra Noosa

Nu har vi varit i Noosa i två dagar tillsammans med Anthony, två andra backpackers och barnen. Ena backpackern är en tysk tjej från Berlin. Hon var otroligt positiv och trevlig och välkomnade oss att bo hos henne i Berlin. Inte oss emot, Berlin är ju vår favoritstad! 

I förrgår kväll gick vi ut med en tjej vi träffat tidigare på resan. Hon och hennes vänner hämtade oss hemifrån och vi var hos dem en stund. De bodde så otroligt fint och hade bland annat en supernice pool, bar, discobelysning och bra ljudsystem på uteplatsen. Sedan åkte vi till klubben The Reef och dansade.

Igår tog Tony med oss ut med båten. Vi åkte runt på sjön i 3h och blev grillade i solen. Det fanns väldigt mycket bullsharks i vattnet så att ta sig en simtur fanns inte på agendan. På kvällen tog han med oss till stan där vi först åt mexikansk, det var då gott! Mätta och belåtna promenerade vi längs huvudgatans lyxiga hotel, butiker och restauranger. Längs gatan var träden upplysta av ljusslingor. Noosa  lockar inte bara backpackers utan även personer med lite mer pengar på fickan.

Vi köpte glass och avslutade kvällen med att gå längs boulevarden. Även där fanns lyxiga hus med utsikt över havet. Längs vägen fick jag syn på ett par fina, svarta flip-flops precis i min storlek. Perfekt! De fick följa med hem då de jag hade var missfärgade, fula och obekväma.

I morse vaknade Jennie av att en spindel gick på henne, haha.

Nu styr vi kosan mot Brisbane där vi ska vara i en vecka, äntligen en storstad!

Vi skrev i Anthonys gästbok precis innan vi lämnade och städade hela köket som tack.

Ha det så bra så hörs vi från Brisbane!

Jennie, Angel & jag

Jennie, lille James & Anthony

Mexican food!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0