Rainbow beach

I morse lämnade jag och Jennie Elin för att åka vidare till Rainbow beach. Efter 6h på Greyhoundbussen kunde vi äntligen pusta ut. Dels för att vi nu kommit längre än halvvägs till Sydney!! Men även för att vi överlevt bussresan än en gång. Det är nämligen så att busschaufförerna kör väldigt fort med tanke på hur små vägarna är. Som jag skrev på Twitter så är varje åktur som att sitta i en galopperande elefant på en lina.

Nog om det. Rainbow beach utmärker sig för sin långa, vackra strand med klippor vid ena sidan av strandens vattenbryn. Sanden är vit och svart och vi tror att det svarta kommer från klipporna. 

Vi anlände vid lunchtid och har idag hunnit kolla in poolen, handla middag, vara på stranden och boka en tur till Fraser Island, varav det sistnämnda är världens största sandö. Jag nämnde Fraser i inlägget över men för er som glömt är det ett av Australiens populäraste resmål. Vi ska under några dagar campa, titta på Dingos, åka runt med bilar och hänga med ungdomar på häftiga platser. 

Slutligen kommer vi vara på Fraser Island onsdag-fredag och med tanke på destinationen lär vi vara relativt isolerade från verkligheten och där med okontaktbara.

Ha det fint! Saknar er!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0