AUSTRALIEN dag 1

Hej släkt och vänner!
Jag passar på att skriva lite medan Jennie och Elin badar.

Vi landade igår morse efter över 20 timmars flygtid samt mellanlandningar. Resan gick bra men var ganska tröttsam. Vi kom överens om att Hongkongs flygplats var rätt tråkig men att arkitekturen var fin.

Väl framme möttes vi av värmebölja och en glad tysk i en sliten van som skulle köra oss till hostelet.

Vi har under vår korta vistelse på andra sidan jorden hunnit fixa nya mobilnummer, kolla in stan, tagit reda på vad som finns att göra i närheten, hänga på hostelet och bada i lagunen. Det sistnämnda är vår nuvarande sysselsättning.

Jag och Jennie hann även testa nattlivet igår. Från en brittisk pub med beer Pong och biljard till en nattklubb runt hörnet där det fanns mycket trevliga människor. Elin valde att stanna på hostelet och äta pasta med några tyskar.

Vi mår bra men har inte riktigt fått rutin än, vilket inte är några konstigheter.

Den första aktiviteten vi bestämt oss för att boka kommer att bli en guidning i regnskogen. Förhoppningsvis får vi se krokodiler

För er som undrar om vi sett ormar eller spindlar så är svaret nej. Australien är känt för sitt rika och farliga djurliv. Dock får man ofta en förvrängd bild av det hela och chansen att se en orm eller spindel är rätt liten, man ser kanske en spindel eller orm i månaden.

Vi är förvirrade men entusiastiska. Värmen är mestadels behaglig.

Kram på er, vi hörs snart igen!








Kommentarer
Postat av: Sara

Ååh så bäst att du bloggar! Keep it up😍 puss finis!

2015-11-07 @ 09:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0