Dreamworld

Jennie och jag hade en riktigt rolig kväll häromdagen. Vi träffade härliga människor på hostlet, var uppe i flera skyskrapor och delade på favoriten på Vapiano. Vi var oslagbara, helt enkelt. Livet är riktigt kul just nu och vi är så tacksamma.

Och idag mina vänner, vet ni vad vi gjort idag? Vi har varit på DREAMWORLD!!! Gold Coast största nöjesfält. Vi blev som barn igen och åkte allt från bergochdalbanor i form av motorcyklar till en av världens största som sitter fast i ett fritt fall. Vi sprang runt hela dagen och försökte hinna med så mycket som möjligt. Dessvärre stänger de rätt tidigt MEN som tur är har vi ett 7-dagarspass. Så i morgon blir det tigershow, lazerdome, fler karuseller samt mer tid på vattenlandet som även det är inkluderat. Vi har helt enkelt hittat en högprioriterad sysselsättning för resten av veckan.

Slutligen har vi bytt boende. Vi coachsurfar igen, den här gången hos Pete som är supertrevlig. Han har redan några roomies här, bland annat Niklas från Sverige med tjej. De är alla jättetrevliga och förhoppningsvis ska alla åka tillsammans till Dreamworld i morgon.

Ta hand om er!
Kram

En av utsikterna


!!




Jennie i en av favoriterna

Glasspaus

Men Jennie... Vad du skräpar ner

Väldigt rolig bergochdalbana!

Middag på Vapiano.. Igen..

Surfers Paradise 

Yum

Och sist men inte minst, detta var alltså ett vitlöksbröd och inte en pizza vi beställde



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0